Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Интернет на лаптоп

Featured Replies

Здрасти!

Преди няколко дни имаше гръмотевична буря,падна мълния у едни комшии и всичките телевизори в радиус от 200 метра изгоряха. От тогава нямах интернет (лаптопа ми беше включен към мрежата),мислех,че е от доставчика,но те си оправиха проблемите. Пробвах с LAN директно и с Wi Fi,пробвах като преинсталирам Уиндоуса,пробвах да въведа настройките отново и няма промня ... само Sent числата си вървят без да има промяна в Recieved.

Вероятноста да е изгоряла картата голяма ли е и има ли други начини,по които да пробвам (настройки и т.н) да го оправя,ако не ще го водя н ремонт?

Благодаря много.

има доста голяма вероятност да ти е изгоряла картата или накаде кабела да е изгорял пробвай с нов кабел ако нестане си смени картата

има доста голяма вероятност да ти е изгоряла картата или накаде кабела да е изгорял пробвай с нов кабел ако нестане си смени картата

Аз за пръв път чувам кабел да е изгорял, освен ако не говорим за предизвикан пожар.

Здрасти!

Преди няколко дни имаше гръмотевична буря,падна мълния у едни комшии и всичките телевизори в радиус от 200 метра изгоряха. От тогава нямах интернет (лаптопа ми беше включен към мрежата),мислех,че е от доставчика,но те си оправиха проблемите. Пробвах с LAN директно и с Wi Fi,пробвах като преинсталирам Уиндоуса,пробвах да въведа настройките отново и няма промня ... само Sent числата си вървят без да има промяна в Recieved.

Вероятноста да е изгоряла картата голяма ли е и има ли други начини,по които да пробвам (настройки и т.н) да го оправя,ако не ще го водя н ремонт?

Благодаря много.

Започни с ping.Start>cmd ping dir.bg -t,отваряш още една по същия начин ping и тук пишеш гейта,кажи какво исписва.Какво значи че са си оправили проблемите,значи ли че е пробвано с друго устройство на този кабел и то е работело?. ;)

Пробвай картата , в някой офис или при приятел зад рутер , където е сигурно , че има интернет.

99% е заминала картата , а комп ударен от гръм през мрежовата карта , няма да ти го оправят гаранционно , освен ако не е Toshiba с разширената гаранция , но дори и тогава не може да си сигурен.

Успех :)

Здрасти!

Благодаря много.

Почти сигурно картата ти работи, просто нямаш интернет ,когато лан картата е изгоряла няма нито Sent нито Received или

просто дава cable unpluged. За да си сигурен занеси лаптопа някъде където има интернет.

• Автор

Благодаря адски много за съветите. Става въпрос за лаптоп,а не настолен компютър. Единствената пряка връзка,която имаше тогава беше захранването,ползвам само Wi Fi за това ме беше озадачило,как ще изгори баж картата,няма как по "въздуха",пък и трябва да съм егаси късметлията,че да не изгори компа при токовият удар,а да изгори баж картата. Пробвах с 2 рутера и не ставаше.Преинсталирах и Уиндоус,пак не стана и се бях отказал и утре щях да го нося,докато в момента не реших да пробвам за втори път,гледам че има някакъв незащитен рутер на БТК и се вързах и в момента пиша от там.Изключвам проблем с картата,по всяка вероятност съм изгубил настройки,просто софтуерен проблем.

Благодаря много отново! cool.gif

Да не отварям нова тема,искам да попитам дали ще ми продадът някъде копчета Space и "E"?Ако знаете място от където мога да намеря,кажете или да проверява в някой център за ремонт на компютъри?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.