Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Linksys wrt54gl Прекъсва моля за помощ

Featured Replies

Добар ден колеги имам следния проблем.Купих рутер Linksys wrt54gl и имам следния проблем от време на време прекъсва.Прeкъсването се изразява с това, че както си има интернет и следващият момент или ми излиза, че е ограничен или е дисканект. За да се оправи трябва да го канеквам всеки път отново. Дисканекването се получава всеки път различно. Понякога след 5мин работа друг път след 30мин различно.Моля кажете как да го оправя. И дали ще стане с ъпдейт и как се прави?

А защо не помислиш за рекламация?

М/у другото, до сега връзвал и си се безжично с друг рутър и как се е държала връзката тогава ?

• Автор

Защото не мога да си открия гаранцията. Да връзвал съм се към друг рутер и няма проблеми никакви. Някой може ли да ми каже как се прави ъпдейт?

Моят съвет е ако ще го префлашваш ползваи Tomato по-лек е от DD-WRT. Флеша обаче е малко рискова операция, моят го брикнах и после трябваше да поя JTAG кабели, куплонги аве досадна работа и гаранцията отпадна. От тук се тегли домата http://www.polarcloud.com/tomato . Преди да го флашнеш вържи жицата на кмпютъра и виж дали проблема не е в доставчика ти пусни пингове виж дали дропи, абе стандартната процедура.

Добар ден колеги имам следния проблем.Купих рутер Linksys wrt54gl и имам следния проблем от време на време прекъсва.Прeкъсването се изразява с това, че както си има интернет и следващият момент или ми излиза, че е ограничен или е дисканект. За да се оправи трябва да го канеквам всеки път отново. Дисканекването се получава всеки път различно. Понякога след 5мин работа друг път след 30мин различно.Моля кажете как да го оправя. И дали ще стане с ъпдейт и как се прави?

ако ползваш USB безжично устройство на компютъра, вероятно причината е в него

Аз имам същия рутер . С линуксарски фърмуер. Този оригиналния го пробвах само за 5 мин - да видя че работи и го флашнах с другия - dd-wrt .... е толкова възможности нови които изкара - направо прекалено . в сравнение офигиналните възможности са като да сравняваш атлетичните възможности на олимпийски шампион по лека атлетика с шампион на ортопедията ... та в новите има една опция , която държи връзката "жива" , макар да се съмнявам , че е точно от това .... мен ако питаш - избери си някой нов и го флашни - само може да спечелиш , а и не е сложно ....

За 101 път в този форум - конектвал ли си се към друг WiFi рутър?

В 99% от случайте е клиентското у-во, още повече, че е ако е някое USB модулче за 12 лв....

• Автор

Както казах мисля да пробвал съм с други рутери и няма проблеми. И не ползвам никакви USB та. Молбата ми е ако може някой да ми помогне да го флашна.

Включваш рутера с кабел към лан картата на компа , другия кабел за нета го извади от рутера поне засега , резетни рутера като задържиш бутона отзад за 30 секунди или малко повече , изчакваш да се стабилизира и зареди всичко , послле в интернет експлоръра пишеш 192.168.1.1 и натискаш ентер , отиваш на менючто за ъпгрейд на фърмуера на рутера , предварително си разархивираш файла на томато за ъпгрейда примерно на десктопа , от менючто посочваш файла и натискаш ъпгрейд бутона чакаш докато не видиш надписа че флаша е успешен , обикновено отнема около 3 минути не повече , забави ли се значи нещо се е омацало но все пак изчакай поне 5 минути и не пипай нищо . След туй пак резет на рутера и го нагласяш от менюто.

• Автор

Колеги много ви благодаря за помощта. Успях да се справя с флашването на рутера. Може ли сега да помоля да ми помогнете за най-оптимално настройване на рутера с софтуер томато много благодаря.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.