Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покоси ме грип вече 2-ра седмица и няма отърваване от него...

Featured Replies

2-ра седмица вече съм болен и никой не може да открие какво ми е. Какво подяволите става с мен.. някой може ли да ме насочи към някой лекар - Благовеград или София ако трябва.Температура нямам - аптетит до скъсване. Значи цял ден ни кашлям ни нищо но на определено време като ми се посберат храчки и направо не мога да се спра , постояно кашлям даже на няколко пъти ги повръщам и се виждат храчки. Има вечери в които не спя, например сноща от 2 ч до 4 не съм мигнал - само кашлях.Пия някакви сиропи различни лечения от ралзични вътрешни "ЕКСПЕРТИ" нищо не помага... Някой имал ли е подобно нещо и как се е справил... :help: Сигуррен съм че е грип защото и гласа ми е променен - а гърлото не ме боли само дъгите ми са зачервени. Недай си боже да е свински грип :help: :help: :help:

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Личният ти лекар какво каза? Пий яко течности, но според мен, щом си изкарал вече две седмици, скоро трябва да се оправиш. Свинският грип е стандартен грип, просто е нов.

• Автор

При кой ли не отидох всички ми казват сравнително лек грип , единия (личния) каза че ми са зачервени само дагите другия цялото гърло. бхя и на още Една специялистка тя ми препоръча лечението на 1-я Димекс сироп. Не ме боли като преглъщам,Просто се спуквам от кашляне на моменти и то със храчки.

Купуваш си медец 500 - 800 грама. Един килограм лимони. Нарязваш наситно лимоните слагаш ги в медеца бъркаш. Медеца ще се разтопи от киселината на лимона ако медеца е кристализиран. Хапваш си по една супена лъжица от тази смес през 2-3 часа. Също хубаво е да отидеш на сауна - помага !!! Публикувано изображение

• Автор

Имам пчелен мед... а сок си истисквам почти всяка сутрин и то от лимони (когато има с грейпфрут или протокали) Ще пробвам да ида на Сауна..

Имам пчелен мед... а сок си истисквам почти всяка сутрин и то от лимони (когато има с грейпфрут или протокали)

Ще пробвам да ида на Сауна..

Слагай лимоните в меда. Не няма смисъл да ги изстискваш. Далаварата (грубо казано) в е в корите !!!

Купи си нормален мед. Не този от хипермаркетите, който си е чиста глюкоза.

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

Добре е да минеш през УНГ кабинет, защото дори и при не толкова явно изразен ринит /хрема/, може да се стичат секрети, които да причиняват тази неприятна кашлица. И още нещо - въпреки липсата на температура, / дори субфибрилна нямаш, така ли ?!/, не е лошо да те видят и на рентген - да речем синуси, може и на белите дробове. Най-вероятно е обща инфекция на дихателната система, която е започнала първо чрез носно възпаление. Разбира се, така абстрактно не може да се говори, трябва наистина да те видят специалисти, за да ти поставят точна диагноза, а оттам и адекватно лечение. Успех!

Редактирано от m_rr (преглед на промените)

• Автор

Бях тук в Болницата (и В Поликлиниката) на Гр. Благоевград при Специалист - Др. Хаджиева - това е най-невазпитания специалист. 1-во отношението и е като на 8 годишно момиче 2-ро никой не е длъжен да понася оплакванията ти ,които има и да праска с тефтерите или там папките (какво беше незнам) по бюрото. Не стига че прекъснах Антибиотика Азакс който се пие на 24 часа и трябваше да пия в 12 часа ами на всичкото отгоре чаках 4 часа за да ми се прави на Олигофренка и ми вика "Шо си дошъл, да ме гледаш ли ,я събличай се да те видя гол да нямаш Алергия" Това ако е лекар,дотор и тнт... то аз съм Хипократ или който и да е древен лекар. Отидох при друг специялист и ми назначи леченеи благодарение на този човек в момента съм в отлична ФОРМА ! Ако някой друг има оплаквания от "Хаджиева" нека сподели ! m_rr Останови се че това е Специфичен Вирус за цяла Обл. Благоевград - Коклюшоподобна кашлица придрожена с Киселини - това е. Един съвет когато имате сериозен проблем от 3 4 дена до 2 седмици (както в моя случай) не чакайте само на 1 специялист винаги трябва да има 2 мнения даже и 3 ... 3-тото беше най-вярно и лечението беше успешно приложено ето защо вече знам при кого да ходя... Името на лицето няма да споменавам може и да има доволни от Госпожа "Шо си дошъл" ... Д-р Хаджиева

Тук я има - СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ ОТИДОХ ПРИ НЕЯ - Антоанета Хаджиева

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.