Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Outlook и Gmail?

Featured Replies

Здравейте, използвам outlook за пощата си в Gmail и досега не съм имал проблеми, но напоследък започна да излиза следния прозорец(прикачения файл) . Някой знае ли какъв е проблема и как мога да го оправя? . Това ми се появява всеки път като си пусна ПЦто и продължава 2-3 минути....

post-35021-1247660481_thumb.jpg

Здравейте, използвам outlook за пощата си в Gmail и досега не съм имал проблеми, но напоследък започна да излиза следния прозорец(прикачения файл) . Някой знае ли какъв е проблема и как мога да го оправя? . Това ми се появява всеки път като си пусна ПЦто и продължава 2-3 минути....

Възможно е ако си затворил непредвидимо outlook . Най-добре изтрий Gmail акаунта си от outlook и си направи нов със същите данни като писмата трябва да се свалят наново. Успех...

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Това ми се появява всеки път като си пусна ПЦто и продължава 2-3 минути....

Това изречение ме смути, понеже не го разбирам съвсем. Да разбирам ли, че пощенският ти софтуер се зарежда и ПРОВЕРЯВА наличието на входяща и изходяща поща, едновременно, със зареждането на ОС?

Ако е така, най-вероятно имаш проблем със сканирането на пощата от антивирусния софт, който все още не е зареден напълно. Или нещо подобно.

Ако обичаш доуточни повече неща, за да имаме яснота, плс.

Редактирано от Iztre6tel (преглед на промените)

• Автор
Това изречение ме смути, понеже не го разбирам съвсем. Да разбирам ли, че пощенският ти софтуер се зарежда и ПРОВЕРЯВА наличието на входяща и изходяща поща, едновременно, със зареждането на ОС?

Ако е така, най-вероятно имаш проблем със сканирането на пощата от антивирусния софт, който все още не е зареден напълно. Или нещо подобно.

Ако обичаш доуточни повече неща, за да имаме яснота, плс.

Това зареждане, което се вижда на снимката ,че е започнало продължава по 2-3 минути докато се стартира outlooka и започва при всяко пускане на компютъра...ии това е малко изнервящо sad.gif

Редактирано от taj_mahal (преглед на промените)

Пощенският софтуер е свирепо зависим от качеството на връзката с интернет, да не споменавам пък колко много го бави сканирането от антивирусната програма.

Не знам защо ти е да го зареждаш с пускането на операционната система, но ако компа си е твой, направо влезни в настройките и забрани на outlook да стартира автоматично.

Много често редът на зареждане на програмите при Уиндоус се променя. Зависи от хиляди невидим за теб неща.

Затова, прави ръчно проверка на пощата.

Напиши в реда на Start - Run - msconfig.

Влез в меню Startup и намери реда, където е вписано автоматичното стартиране на пощенския софтуер.

Премахни го и ще рахатясаш, според мен, де.

Дано не бъркам, но ми се струва, че проверка на входяща и изходяща поща, преди да е стартиран целият Уиндоус, си е чиста проба надценяване на системата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.