Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-подходящото място за газова бутилка.... къде?

Featured Replies

Здравейте на всички, тия дни станах собственик на една астра комби и утре съм на монтаж на газова уредба, хората там ми предлагаха няколко варианта на бутилки, като вместимост и размери. За вместимостта вече съм се ориентирал горе долу, но се чудя дали да бъде на мястото на резервната гума или да бъде от тип "пура" от дясната страна на колата по дължина. Та още се чудя къде да буде бутилката....... Моля някой ако има мнение да сподели, било то позитивно или негативно. Ще се радвам да чуя и двете страни ...

Здравейте на всички, тия дни станах собственик на една астра комби и утре съм на монтаж на газова уредба, хората там ми предлагаха няколко варианта на бутилки, като вместимост и размери. За вместимостта вече съм се ориентирал горе долу, но се чудя дали да бъде на мястото на резервната гума или да бъде от тип "пура" от дясната страна на колата по дължина. Та още се чудя къде да буде бутилката....... Моля някой ако има мнение да сподели, било то позитивно или негативно. Ще се радвам да чуя и двете страни ...

А къде ще стои резервната гума ?

А къде ще стои резервната гума ?

Резервната гума можеш да я сложиш навсякъде (може и да не я слагаш, ти си решаваш), но закотвиш ли бутилката мърдане няма, само скопяваш багажника.

Затова слагай на мястото на резервната гума, а за резервна си вземи една 13-тънка, колкото за "зор заман" ако се наложи.

Резервната гума можеш да я сложиш навсякъде (може и да не я слагаш, ти си решаваш), но закотвиш ли бутилката мърдане няма, само скопяваш багажника.

Затова слагай на мястото на резервната гума, а за резервна си вземи една 13-тънка, колкото за "зор заман" ако се наложи.

Случвало ли ти се е да спукаш две гуми в рамките на 2 км ?

Защото на мен се е случвало.

Караш комби,така че багажника не е малък,затова моя съвет е да я сложиш по дължина....Махнеш ли резервната гума ще почне едно чудене къде да я сложиш,после ще решиш да я оставиш и като стане беля ще си биеш главата в стената....Не подценявайте значението на рез.гума

• Автор

ako трябва да съм честен, двоумя се понеже бащата на приятелката ми ми вкара мухата бутилката да е на мястото на резервната гума. Аз лично много много не се наемам да карам без резервна гума понеже си е таралеж в гащите..... Последната астра която гледах преди да взема моята, газовата бут. беше на мястото на резервната гума, а самата тя беше изправена от дясната страна долепена до страната и пристегната с някакъв ластик. Мислех, ако евентуално реша да сложа бут. на мястото на резервната, да сложа гумата по същия начин. Найстина на комбито багажника никак не е малък пък и аз мисля да сложа 40 литрова бут. така, че си мисля че няма да затворя много много от багажника ако я сложа по дължина

Редактирано от vladata (преглед на промените)

Не във всяка кола има газова бутилка,но във всяка има резервна гума!Гумата си има определено място в багажника.Не съм виждал кола със заводско газово на която бутилката да е сложена на мястото на резервната гума. :)

Не си търсил достатъчно:

http://www.auto-schaefer.net/userdata/39/f...052277104057448

Колата е Mercedes-Benz E200 NGT, задвижвана основно на природен газ (метан)

Колкото до темата, според мен е по-добре на мястото на рез. гума, като нея може да сложиш в един голям плик и просто да я оставиш да се разхожда в багажника или да я закрепиш изправена отстрани. Идеята ми е, че ако ти се наложи да превозваш нещо обемисто, гумата можеш да махнеш, но газовата бутилка не.

• Автор

днес монтираха газовата ........ сложих бутилка тип пура по дължина :)

голямо лайно газова бутилка ... мотора е направен за бензин

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.