Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Драйвер за камера havit 3809

Featured Replies

Здравейте отново, откъде мога да си намеря драйвер за камерата havit 3809, тъй като съм си загубила инсталационния диск? Благодаря :)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здравейте отново, откъде мога да си намеря драйвер за камерата havit 3809, тъй като съм си загубила инсталационния диск? Благодаря :)

От аптеката Публикувано изображение ....

Сериозно: от Google...Ети ти LINK в който мисля че го има дравъра...

От аптеката Публикувано изображение ....

Сериозно: от Google...Ети ти LINK в който мисля че го има дравъра...

Благодаря ти, но аз там не го намерих ;)

Благодаря ти, но аз там не го намерих :)

Грешката е моя...Ето LINK...Но много те мързи,да знаеш Публикувано изображение

Пиши дали става...

Редактирано от visentii (преглед на промените)

Грешката е моя...Ето LINK...Но много те мързи,да знаеш Публикувано изображение

Пиши дали става...

Нищо не става и с тоя драйвър!!! :P

Да не би ти да бъркаш нещо ? или камерата да не е включена ;)

http://www.mediafire.com/download.php?ygmjk1tmmdm

http://www.mediafire.com/download.php?dzmo2rz4doz

Ох, май наистина бъркам някъде, а не знам къде :P Сигурна съм, че камерата е havit 3809 свалих си драйверите, които ми дадохте, но не зацепва Публикувано изображение(( що така, включена е в компа и пак не тръгва

Ами виж камерата огледай я, все някъде трябва да има лепенка или да си пише какъв модел е, или ако си пазиш кутията с която си я взела на нея трябва да пише, така мисля :P

Редактирано от mirogazara (преглед на промените)

Сподели с каква ОС си и редактирана ли е по някакъв начин за да стане "по-лека".

Сподели с каква ОС си и редактирана ли е по някакъв начин за да стане "по-лека".

Windows XP SP3 нищо не й е пипано Публикувано изображение

Публикувано изображение незнам вече, виж някой по нов драйвер свали за камерата и опитай пак

Нито кутията на камерата пазя, нито диск имам, на нея има една лепенка и пише 300S QC, ако това е нещо...

Здравейте отново, откъде мога да си намеря драйвер за камерата havit 3809, тъй като съм си загубила инсталационния диск? Благодаря :baby:

ето това е животното

post-100930-1248463602_thumb.jpg

Съжелявам нищо неможах да намеря като гледах по снимките камерате е нещо от сорта Havit Hi-Res Infrared Webcam Публикувано изображение

Съжелявам нищо неможах да намеря като гледах по снимките камерате е нещо от сорта Havit Hi-Res Infrared Webcam Публикувано изображение

Мисля, че бъркаш, Havit Hi-Res Infrared Webcam е друга камера, с 6 светодиода, моята е с 4 ;)

Има ли смисъл да се чопля още с нея?

Редактирано от miq_f (преглед на промените)

Да е верно :huh: сега го забелязах. Преди като си ги инсталирала драйверите, пак ли си била на Уин. Хп СП3 ? Защото може и да е от него, пробвай в някой твой приятел да ги инсталираш драйверите който ти дадохме и пусни камерата там, ако тръгне значи проблема е при теб.

Последен опит Публикувано изображение ....

Предлагам ти да погледнеш в Device Manager...Порта на камерата трябва да ти излиза с жълта питанка(USB)....на питанката даваш десен бутон -> properties -> details -> hardware IDS -> там ще видиш информация за PID и VID,това инфо показва какво е устройството и ще те помогне да намериш драйвъри за камерката...Успех.

Да е верно ;) сега го забелязах. Преди като си ги инсталирала драйверите, пак ли си била на Уин. Хп СП3 ? Защото може и да е от него, пробвай в някой твой приятел да ги инсталираш драйверите който ти дадохме и пусни камерата там, ако тръгне значи проблема е при теб.

Аз тази камера почти не съм я ползвала и нямам спомени Публикувано изображение

Последен опит Публикувано изображение ....

Предлагам ти да погледнеш в Device Manager...Порта на камерата трябва да ти излиза с жълта питанка(USB)....на питанката даваш десен бутон -> properties -> details -> hardware IDS -> там ще видиш информация за PID и VID,това инфо показва какво е устройството и ще те помогне да намериш драйвъри за камерката...Успех.

Миси, а иначе пц-то я засича като generic digital camera, ако има някакво значение де...

Миси, а иначе пц-то я засича като generic digital camera, ако има някакво значение де...

Ти извади ли PID и VID инфо.....

Ти извади ли PID и VID инфо.....

USB\Vid_04fc&Pid_0561&Rev_0000

USB\Vid_04fc&Pid_0561

Ето тези два реда ми изписа, а те нищо не ми говорят... Публикувано изображение

USB\Vid_04fc&Pid_0561&Rev_0000

USB\Vid_04fc&Pid_0561

Ето тези два реда ми изписа, а те нищо не ми говорят... Публикувано изображение

Пробвай тези:

ТОВА

ТОВА

ТОВА

ТОВА

...и пиши какво е станало

Пробвай тези:

ТОВА

ТОВА

ТОВА

ТОВА

...и пиши какво е станало

Пич, къде си да те черпя??? Признавам те, два от драйверите стават, свалих си ги, пазя си ги и си имам камера инсталирана и работеща ;) Благодаря ти!!!

Пич, къде си да те черпя??? Признавам те, два от драйверите стават, свалих си ги, пазя си ги и си имам камера инсталирана и работеща :speak: Благодаря ти!!!

Еее,най-после :grimace: ....Ползвай камерката със здраве...Поздрави.
  • 3 години по-късно...

Здравейте приятели. Днес си купих камера

havit 3809 и се оказа че я продават без драйвери в Технополис, та имам същия проблем и моля да помогнете ако може

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.