Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

какъв антибактериален спрей за климатик в къщи?

Featured Replies

Здравейте,моля ако знаете предложете някъкъв качествен антибактериален спрей за профилактика на климатика вкъщи,какви сте ползвали.Предложете ми някаква марка,независимо от цената?

Редактирано от tanito1886 (преглед на промените)

Всъщност е интересно какъв де фскто ти е проблема - клматика е мръсен , или е започнал да вони ? Някой ще каже - щом вони значи е мръсен ...не е точно така . Понякога се получва разни водни трапчета по "тавички и тръбички" и водата в тях става много хубава блатна водица .... леко зеленясала и леко вонлива . Та ако климатика е много стар и не е чистен скоро , всяко добро прочистване ще помогне да се "пооправи" Иначе .... ако е за да се поотбие номера може и с онези спрейчета , които наугах наскоро , знам , че някой хора си правят собствени коктейли с антимикотичен спирт и други такива ...те също стават за някакво хигиенизиране .. laugh.gif това е по системата направи си сам , иначе по магазините не знам други качествени освен на фирмата Вюрт - има едно за автоклиматици , което се впръсква във вентилатора на колите докато работи клиата и става доста добре , ама цената беше някаква неприятно висока angry.gif

• Автор
Всъщност е интересно какъв де фскто ти е проблема - клматика е мръсен , или е започнал да вони ? Някой ще каже - щом вони значи е мръсен ...не е точно така . Понякога се получва разни водни трапчета по "тавички и тръбички" и водата в тях става много хубава блатна водица .... леко зеленясала и леко вонлива . Та ако климатика е много стар и не е чистен скоро , всяко добро прочистване ще помогне да се "пооправи" Иначе .... ако е за да се поотбие номера може и с онези спрейчета , които наугах наскоро , знам , че някой хора си правят собствени коктейли с антимикотичен спирт и други такива ...те също стават за някакво хигиенизиране .. laugh.gif това е по системата направи си сам , иначе по магазините не знам други качествени освен на фирмата Вюрт - има едно за автоклиматици , което се впръсква във вентилатора на колите докато работи клиата и става доста добре , ама цената беше някаква неприятно висока angry.gif

КЛИМАТИКА МИ Е НА ЕДНА ГОДИНА ТОШИБА ИНВЕРТОР 12КА

ами честно да ти кажа , ако климатика ти Не е в някое заведение , Не изпушваш всеки ден по 2 кутии цигари в стаята в която е , чистиш си редовно филтрите на вътрешното тяло на чешмата не мисля , че на този етап от неговата експлоатация е необходимо някакви антибактериални въздействия .... просто гаааазз!.... и толкова cool.gif

ако ти се чете принципно кой как воюва с миризми ( защото въпроса ти акцентира върхи антибактериалното въздействие) то тогава ..Борба с воня по климатиците в автомобила

Успех

ама ако искаш конкретно : Ей го Вюрта...

Редактирано от juve (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.