Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Toshiba Satellite L300

Featured Replies

Здравейте! Имам проблем със лаптопа. При стартиране ми излиза следното съобщение, и ми кава че не е инсталиран драйвер за wi-fi но аз ползвам wi-fi. Дайте някакви идей?

ами явно операционната система си го е разпознала и му е сложила някакъв драйвър, но най-добре инсталирай оригиналните драйвъри от диска, който си получил с лаптопа или устройството

• Автор

ами явно операционната система си го е разпознала и му е сложила някакъв драйвър,

но най-добре инсталирай оригиналните драйвъри от диска, който си получил с лаптопа или устройството

Там е проблема че лаптопа съм го взел от брат ми а той изгубил дисковете затова нз кой точно драйвер му трябва. В интернет дали няма? Публикувано изображение

в интернет има всичко. дай си точния модел. и операционната система, че не си споменал.

• Автор

в интернет има всичко. дай си точния модел.

и операционната система, че не си споменал.

Лаптопа има XP сега но мислех да му сложа vista home basic/premium,но не съм се решил още защото имам инсталирани разни неща тука на лаптопа(Toshiba Assist,Intel Proset Wireless,Atheros Client Utility и т.н.) и не знам дали ще мога да намеря аналог за тях на виста и откъде да намеря. Satellite L300-PSLBCE-00F00GB3
  • Автор

Справих се без проблем.Оказа се че всички необходими драйвери ги има в интернет. Благодаря на progres и v2.0 за помоща :P

• 2 години по-късно...

Ще си позволя да пиша тук, за да не създавам тема със същото заглавие. Попаднах на проблемен лаптоп Toshiba Satellite L300. Проблемите му започват след като е опуснат, след това е бил блокирал и притежателят на лаптопа е преинсталирал операционната система. Обаче проблемите му не се изглаждат, напротив невъзможно е инсталирането на програми, игри, тромава е работа, проблеми с откриването на хардуера и инсталиране на драйвери. Възможно е самата преинсталация да не е протекла правилно, нямам си и на идея, защото не съм бил там. За да изключа възможността за софтуерен проблем преинсталирах операционната система. Всичко мина както трябва, всички драйвери се инсталираха и в това естество няма проблеми. Но все още лаптопа твърдо отказва да инсталира програми като WinRaR, Skype се инсталира, но отказва да се стартира. На моменти отделни процеси забиват. Сканирах хард диска за проблеми, които уж бяха коригирани, но според мен нещо не се получи. Сканиран е лаптопа на бързо с Malwarebytes, но не бяха открити заплахи. Ще приветствам идеи и предложения за диагностика за да открия точния проблем. Може би проблема ще се окажа хардуерен, но ще е хубаво всички вероятности да бъдат отхвърлени. Лаптопа е с операционна система Windows 7(32bit), процесор - Intel Pentium T4200 2.00GHz, RAM 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 398MHz, видеокарта - Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family, твърд диск - TOSHIBA MK3252GSX ATA. Благодаря предварително на отзовалите се. :wink12:

Не се разбира много добре какво имаш предвид с "опуснат"? Изпуснат на пода? Ако е така май е излишно да се търси софтуерен проблем.

Не се разбира много добре какво имаш предвид с "опуснат"? Изпуснат на пода? Ако е така май е излишно да се търси софтуерен проблем.

Да опуснат е на пода. Наистина нещата клонят към хардуерен проблем, мисълта ми беше, че може проблемна преинсталация след падането да е предизвикала проблема, а от самото падане да няма нищо, което е малко вероятно. Сега разбрах от човека, че вече е невъзможно използването и на браузъри, няма достъп до диск Д, така че официално проблема е хардуерен и ще го носи на сервиз.

Дали диска не си е заминал....

И аз това си мисля. Ще видим какво ще кажат в сервиза.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.