Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пътуване с кола до Айвалък

Featured Replies

Интересувам се, дали някой е пътувал с кола до Айвалък? Решили сме да ходим на почивка там, но със собствен превоз, защото имаме малко дете. Смятаме да го направим с преспиване в Свиленград. Какъв курорт е Айвалък? Чухме доста добри неща за него. Ние по принцип харесваме Бодрум и Мармарис.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Имах екскурзия до Турция и имахме една нощувка в Айвалък ,но не останахме много впечатлени. То не може да се каже ,че е и курорт ,то няма нищо интересно там ,като малко по-голямо селище си е. И плажовете не ми харесаха много. Плюс това вечерно време като излязохме да се разходим покрай плажната имаше много гадове ,млади момци ,сигурно някви религиозни фанатици ,които ни създаваха ядове ,налитат на бой и така на татък ,имаше и срязани гуми на рейсовете на други групи ,не беше много хубаво.

Това си е мое мнение ,но общо взето не ми хареса!

Редактирано от DraG_0n (преглед на промените)

В близост до Айвълък се намира Сарамсаклъ - може би единственото място в Турция с естествена пясъчна плажна ивица и с липса на камъни по морското дъно. Бил съм там преди 4 години и останах доволен. Препоръчвам хотел "Буюк берк". Мястото е за хора, които търсят спокойствие и истинска почивка. Е, има и заведения, но нищо особено. Най-близката природна забележителност е т.нар. дяволска стъпка - много красиво място с невероятен залез, но за повече подробности - Google :)

От Пловдив до там, пътят е около 700 км. и с преминаването на границата и ферибота отнема около 9-10 часа.

Ето и примерен маршрут до там.

Да добавя: На отиване или на връщане може да се посети древната Троя, която е по пътя за Айвалък. На близо е и остров Лесбос.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за информацията! По принцип и ние сме се спряли на хотел Буюк берк, за който пише че се намира точно там, където казвате - Сарамсаклъ. В началото мислехме да вземем разстоянието наведнъж, но малкият няма да издържи 9-10 часа.

Имах екскурзия до Турция и имахме една нощувка в Айвалък ,но не останахме много впечатлени. То не може да се каже ,че е и курорт ,то няма нищо интересно там ,като малко по-голямо селище си е. И плажовете не ми харесаха много. Плюс това вечерно време като излязохме да се разходим покрай плажната имаше много гадове ,млади момци ,сигурно някви религиозни фанатици ,които ни създаваха ядове ,налитат на бой и така на татък ,имаше и срязани гуми на рейсовете на други групи ,не беше много хубаво.

Това си е мое мнение ,но общо взето не ми хареса!

Подкрепям с две ръце !!!

И аз бях в Берк ... хотела е ОК, но всичко останало не струва

И аз подкрепям wabbitt и DraG_On.Преди два месеца и аз бях екскурзия там, нищо не ми хареса .. малко село е .. нищо общо с курорт ... А плажовете .. той горе ви каза за какво става въпрос ... Просто не останах доволна и бяхме в хотел Kalif, в който даже климатка не работеше ..добре, че бешпе по-хладно вечерта biggrin.gif .. абе просто нямам думи, последния ден ни се свидя biggrin.gif

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.