Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

CPU температура

Featured Replies

Хора 47*C как е за процесор с охлаждане Cooler Master Hyper 6+ ???

Ето малко инфо:

Компа работи около 3 дни и сега го засякох с "SiSoftware Sandra Professional 2005.SR3"

Pentium 4 3.00GHz Northwood

Имам и друг въпрос купих няква лайняна паста силиконова тва може ли да вреди и още един въпрос колко от нея да сложа защото охлаждането сам си го слагах

С каква програма мога да си гледам CPU и сякви такива температури и да регулира скоростта на вентилатора щото тая Сандра не ми харесва изобщо а тази Speed Fan много работи има и ше зема да сгафя нещо като я настроивам

Инсталирах Ати драивери за WIn Xp media Center Edition ама нещо не ми се появява иконката в Tray-а и не мога да пусна Catalyst Control Center какъв може да е проблема преди тва бях инсталирал от диска който си идва с картата и си вървеше после като го сложих тва нещо не стана както трябва махнах ги сички и сложих тия свалените новите начисто ама пак тъй

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

Така сега да караме подред.

1. Информацията ти е доста оскъдна. Имам в предваид, че не си написал тази температура в Idle ли е или при пълно натоварване на системата.

2. Какво ти е дъното.

3. Какъв е волтажа на процесора.

4. На места това охлаждане се продава без вентилатор и за това да попитам, има ли такъв поставен или си монтирал охлаждането без вентилатор.

5. Напиши каква паста си сложил. По принцип се слага тънак слой от пастата, колкото да покрие процесора, но дори да сложиш малко повече не е толкова фатално.

6. Speed Fan е една много добра програма, тъй че слагай я и не се безпокой няма какво да объркаш. Може да пробваш и с МВМ5 ето ТУК може да я изтеглиш. Другото което е, погледна ли в БИОС-а, каква температура показва. Ако не си погледни.

7. Относно Catalyst Control Center, не ти ли се е появила икона на дисплея и oт там да го стартираш. Ако се е появила и не иска да се стартира:

а). При мен имаше същият проблем и се оказа че стената ми спира стартирането на Catalyst Control Center.

б). Инсталирал ли си Microsoft .NET Framework

Еми това е от мен. Отговори на тези въпроси и тогава ще го мислим.

Редактирано от Carcass (преглед на промените)

• Автор

абе направо виж тва : http://www.webhosting4free.org/valour/untitled.JPG

Дъното ми е : Asus P4P800

Вентилатора то е едно като жилищен блок и ако няма вентилатор няма да охлажда изобщо.

Пастата Термоконтактна силиконова паста Производител "NN" няква грозна е в едно малко бурканче пластмасово като за вазелин за устни

Инсталирал съм Net.Framework а Firewall освен Kaspersky нямам

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

• Автор

Е ? Други мнения по темата няма ли ?

По отношение на температурата - не виждам някакъв проблем, че е 47 градуса. Виж ако беше 65 -70, то тогава работата е сериозна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.