Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Wi-Fi интернет доставчик в София

Featured Replies

Понеже се намирам в такъв район на София че няма никакъв кабелен интернет или телевизия нито БТК

Идеята ми е някакъв тип безжичен интернет с някаква огромна подсилваща антена за която съм чувал ама незнам никакви контакти на доставчика.

Благодаря.

Понеже се намирам в такъв район на София че няма никакъв кабелен интернет или телевизия нито БТК

Идеята ми е някакъв тип безжичен интернет с някаква огромна подсилваща антена за която съм чувал ама незнам никакви контакти на доставчика.

Благодаря.

Чувал ли си за WIMAX провери дали имат покритие операторите аз лично ползвам WIMAX на NEXCOM но има и други

Редактирано от pelnet (преглед на промените)

• Автор

хм,определено съм чувал бях им абонат,но в последствие се отказах защото връзката им се разпадаше и ми правише само проблеми на мен ми трябва стабилна връзка и особенно неограничен достъп до интернет...

Би трябвало да има и други Wi-FI ISP в София но не ги знам...

хм,определено съм чувал бях им абонат,но в последствие се отказах защото връзката им се разпадаше и ми правише само проблеми на мен ми трябва стабилна връзка и особенно неограничен достъп до интернет...

Би трябвало да има и други Wi-FI ISP в София но не ги знам...

Със сигурност WIFI е по лошия вариянт но както ти си прецениш! Аз ползвам на некском от 1 година и нямам никакви проблеми и е неограничен, за 23.90лв. на месец пробвай при друг оператор

Предполагам повечето, ако не и всички, големи доставчици в София, прекарвати безжичен интернет. Само трябва да разпиташ кой ще се навие да го направи за твоя район. Питай в Мегалан, Playtime, Opticom, Powernet... доста има. Разбира се, първоначално ще трябва да се изръсиш за оборудване.

• Автор
Предполагам повечето, ако не и всички, големи доставчици в София, прекарвати безжичен интернет. Само трябва да разпиташ кой ще се навие да го направи за твоя район. Питай в Мегалан, Playtime, Opticom, Powernet... доста има. Разбира се, първоначално ще трябва да се изръсиш за оборудване.

мдаа така е ще трябва да се изръся а ми писна да се ръся с по 250 лева на модем и такива глупости и накрая да ми прекъсва интернета и да ми къса нервите на мен ми трябва нет който най-мноо за по 1 мин в денонощито да прекъсва... та как да е.

А и непредлагат такава мрежа само да ги попитам и веднага аа не ние непредлагаме такава услуга.

Ужастни са само тъпите GSM оператори могат да ми предложат свестен интернет ама неограничен още не съществува,само на Mtel ама е страшно бавен ей няма угодия интернета стана супер достъпен но уви не за всички още.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.