Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със игри

Featured Replies

Имам следния проблем когато си включа игри с коли да кажем нфс и колите ми вървят изключително бързо все едно играете на CS 1.6 със спеед хак и предполагам че е от видеокартата но не мога да бъда сигурен защото не съм много на ти с компютрите моля ви помагайте :whist:

Провери си настройките на играта първо .. всичко да е ок, тогава ще видим ..

• Автор

ама човек то не е само на 1 игра то е на НФС,ГТА,Принца на персиа и много други само фифа ми върви както трябва а пък отначало като си купих компа ми вървяха не вярвам да е от настройките но все пак ще пробвам

1. Ако ти е толкова добре Видео Картата давай всичко на МАКС ( стига всичко да ти отговоря на МАКС )

2. Виж си и настройките на видеото. На един приятел така му забързваше. И от настройките се оправи.

3. Изтегли си най - новите драйвери за Видео Картата. Те също оказват влияние.

• Автор

пробвах истеглих си нови драйвери за видео картата стана за 1 ден но след това пак се прецака ако някой може да помогне да казва

Сещам се за една настройка където я пипнахме на един приятел с мощна машинка ...Мисля че ако си синхронизираш Refresh Rate на игрите с този на монитора ти т.е моят монитор въри на да речем 65 hz играта обаче не е синхронизирана и въпроизвежда възможно повече кадри за секунда (FPS) тоест ако ограничиш refresh rate на играта с този колкото е на монитора ти проблема може да изчезне.Друго което също ще помогне драстично в свалянето на кадрите Vsync .Вертикална синхронизация значително голям спад кадри при повечето игри...Някой не се влияят особено от тази опция но казваме повечето....От драйвер контролера на видеото си да речем ако картата ти е ATI имаш опция качване на качеството изключване ATI A.I ..Изтегли ATI tray tools в нея има опцията Refresh Rate Override за която споменах още в началото .......Та общо взето има доста да се пипа ако наистина не се оправя проблема пробвай да downclock-неш видеото с малко което ще свали производителността на видеото и следователно кадрите (макар и неосезаемо) ...Ако картата ти евентуално е ATI и е наистина бърза значи ако пипнеш тук там по ATI Catalsyst контролния панел сигурен съм че ще се оправи проблема....

Кажи какъв модел ти е видео картата не можем да гадаем все пак ...Аз вече си добих бая опит по пипчане на видео карти тъй като преди 3-4 месеца си играх да овърклоквам моята ...34 % стабилен овърклок на едно доста одъртяло видео biggrin.gif и трябва да ти кажа разликата се усети ужасно очевидна е вече преди една игра няма значение коя е тя ми вървеше постоянно на 22-25 кадъра натовари ли се повече падаше до 10-11 FPS можеш да си представиш колко е бавно това сега стига до 60 кадъра ohmy.gif нормално върви 45 натоварено 35 на същата игра ( и ако ти звучи като хвалба и на мен всъщност малко ми звучи така но да споделя все пак може и на теб да ти хрумне нещо по логичен път нищо че си нямаш много представа от такива работи всеки се учи аз преди 4 години едва се оправях със Skype и не те лъжа biggrin.gif )

Само да подчертая Vsync и Refresh Rate Override са две различни неща

Vsync премахва "цепене" на екрана на половина което съм наблюдавал при Фифа игрите дето брат ми ги играе а друго използвах за да сингрнизирам игрите на 85 hz refresh rate като на монитора ми за разлика от 65 hz на стари игри мн трудно се забелязва разлика тъй като човешкото око не прави разлика над 60 кадъра в секунда не само по форуми съм гочел и статии ами е така никаква разлика на виждам между 60 кадъра на по-висока резолюция и 90 на по-ниска на CS

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.