Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПОМОЩ за Формат!

Featured Replies

Хора sad.gif мноо гадно нещо компа ми се скапа и сега имам много важни неща на компа и ако му дам формат ще ми изтрие всичко та да ви питам има ли някаква пограма или начи с която да мога да оставя някой файлове и папки? Мерси Предварително :ph34r: :clap

та да ви питам има ли някаква пограма или начи с която да мога да оставя някой файлове и папки?

Нещо не можах да ти разбера въпроса. Искаш да си прехвърлиш важните неща в някаква папка и след това да форматираш харда така, че тези документи да останат ли? Такова нещо не смятам, че може да стане.

Не можеш ли да ги прехвърлиш на диск? Харддиска ти разделен ли е на дялове или е само един дял? Ако не можеш да направиш нито едно от двете, можеш да закачиш харда си на друг компютър и да прехвърлиш данните или да закачиш друг хард на твоя компютър.

Моля те дай повече инфо и ако има нещо друго - питай!

• Автор

Значи харда ми е един C искам да си оставя някой програми и файлове но харда ми е само един и ако го форматирам ще ми изчезнам но ако може да го разделя на 2 части и да си прехвърля нещата ще е добре :yanim: кажете някоя програма с която да го направя ;) и дали ще ми върви по добре Windows-а ако е отделно сам на друг дял?

С Partition Magic можеш да създадеш нов дял от свободното пространство на текущия ти. След това следва да прехвърлиш нужната ти информация там и да си форматираш първия дял. За Windows няма да има голямо значение дали е сам на дяла или заедно с всичкия ти софтуер, музика и филми. Значението ще е за теб - прегледност на информацията.

deni ако направиш нещо пиши да кажеш какво е станало и как можем да ти помогнем.

• Автор

Хора изтеглих програмата и е чудя как да работя ;) имам 1 диск и някаъв отделен който не го виждам а е само 7 МБ какъв ли му е случя не го знам ама сигурно е някаква памет :P и сега като натисна на Creat New Partition и после Next и пак Next ми се показва това:

hard%201.png

A в началото (като пусна програмата да видите колко место имам и колко заето) това:

hard%202.png

И сега ако можете да ме упътите ще съм ви много благодарен :yanim:

• Автор

ако не се виждат пикчърите това са линковете : http://kogato-opraviat-uploada.atspace.com/hard%202.png

http://kogato-opraviat-uploada.atspace.com/hard%201.png

Снимките че не се виждат не се виждат.. ама и линковете не мога отворя (8-те МБ unpartitioned space са от инсталацията на Windows XP, дисковия ти дял е създаден с инсталационния диск на XP, а тези 8 МБ са нужни за инсталацията.. можеш да ги добавиш към последния си дял..)

• Автор

baldji ше ти ги пратя на емайла ако можеш ги качи някъде че аз съм в Чужбина ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.