Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Trapster или как да избягаме от куките.

Featured Replies

Много полезна програмка която показва наличието на полицейски камери, патрули и изкачащи от храстите полицаи.

trapster1s.pngreport.png

Работи на Iphone 3g. До момента само в София има около 70 отбелязани места, а като цяло я използват над 600 000, от които 400 000 я използват на Iphone 3g. Безплатна е, но иска постоянно интернет. Още инфо за програмата http://www.trapster.com/

Източник: http://dnes.dir.bg/2009/04/27/news4361919.html

пп. Копирам едно към едно темата от iphone-bulgaria.com, защото мисля ще ви е интересна. Аз лично два дни направих тестове из София и съм доволен. Става не само за iphone, затова прочетете внимателно. При мен работи чудесно на iphone3GS и на BlackBerry. Пробвах я с GPS-а и е перфектна. Също след регистрация позволява на този, който я ползва да добавя и той отметки за нови камери и патрули, но същите стоят в определения цвят и се нуждаят от потвъждение на още определен брой хора, за да станат постоянно маркирани. Това е с цел да се избягнат злоуботреби и някой пиян (примерно) да наблъска отметки където му падне.

Човек като спазва правилата, няма нужда от подобна програма.

Ти спазваш ли стриктно правилата и възможно ли е в тукашната обстановка?

Ти спазваш ли стриктно правилата и възможно ли е в тукашната обстановка?

Да. Старая се да ги спазвам.

Не е 100% възможно, защото си има много недомислици и пропуски по пътищата ни.

Някак си не ми допада да летиш по пътя, да намалиш понеже отпред имало пост на КАТ, и като го отминеш пак газ.

Какво си мислиш, когато в най-големия пек, видиш полицейска кола с двама катаджии спряла до пътя, по който се вие колона автомобили от или към морето ? А тези с мощните коли, които правят слалом между останалите, когато отминат полицаите, за тях какво мислиш ?

Много полезна програмка която показва наличието на полицейски камери, патрули и изкачащи от храстите полицаи.

Много добро попадение :)

Имам един въпрос обаче - местата, където има куки само такива, които други са ги отбелязали ли са, или програмата ползва датчик ?

А утре ще се появи поредната тема "Кога ще спре войната по пътищата ?"

Ами когато спрем да се лъжем един друг.

Много добро попадение :angry:

Имам един въпрос обаче - местата, където има куки само такива, които други са ги отбелязали ли са, или програмата ползва датчик ?

Датчик за полицаи... Ха-ха-ха

Аз не смятам, че лъжа някой когато карам с 55 и джипиеса ми заврънка и ме предупреди, че съм превишила разрешената скорост с 5 км в час. За мен това е предупреждение и коригирам скоростта си. Не смятам, че лъжа някой със знанието си, че еди-къде си има камери или полицейски постове и патрули.

Не смятам, че лъжа някой като си купувам легален джипиес софтуеър!

Кен, както обикновено, търсиш под вола теле.

Аз не смятам, че лъжа някой когато карам с 55 и джипиеса ми заврънка и ме предупреди, че съм превишила разрешената скорост с 5 км в час. За мен това е предупреждение и коригирам скоростта си. Не смятам, че лъжа някой със знанието си, че еди-къде си има камери или полицейски постове и патрули.

Не смятам, че лъжа някой като си купувам легален джипиес софтуеър!

Кен, както обикновено, търсиш под вола теле.

Хубаво. Щом така смяташ.

• Автор
Човек като спазва правилата, няма нужда от подобна програма.

Някак си не ми допада да летиш по пътя, да намалиш понеже отпред имало пост на КАТ, и като го отминеш пак газ.

А утре ще се появи поредната тема "Кога ще спре войната по пътищата ?"

Ами когато спрем да се лъжем един друг.

Само да питам: от тези постове стана ясно, че аз съм виновен за десетките катастрофи по пътищата и не спазвам правилата.

Така ли?

Не разбирам от къде идва цялата тази негативност, насочена към мен. Защо не се насочи към авторите на програмата? Защо не укорихме в съдебната зала един убиец на невинни хора, а точно в тази тема говорим за правила, хуманизъм и ред?

Има я тази програма навсякъде в интернет и то в цял свят. Подчертавам - цял свят. Не виждам нищо лошо, че търсачката показа, че я няма тук и дадох линка.

И един въпрос към уважаемия съдник мой Кен: Защо не се замислихте за положителния ефект на тази програма и за това, че на места като се поставят камери рязко намаляват произшествията?

Ще цитирам едно мнение на полицаи от САЩ (където отбелязаните камери са над милион): "Щом програмата кара шофьорите да намалят скоростта, то тя е полезна."

пп. И само за протокола: мен лично ме интересуват камерите не защото карам бързо, а когато ми потрябва информация за дадена улица, учреждение или друга подобна, аз лично винаги питам някой патрул или катаджия около кръстовищата. С тази програма знам къде е най-близкото място с изкачащи полицаи, където спирам да попитам това-онова и да си полафим с пазителите на закона.

Само да питам: от тези постове стана ясно, че аз съм виновен за десетките катастрофи по пътищата и не спазвам правилата.

Така ли?

Не разбирам от къде идва цялата тази негативност, насочена към мен. Защо не се насочи към авторите на програмата? Защо не укорихме в съдебната зала един убиец на невинни хора, а точно в тази тема говорим за правила, хуманизъм и ред?

Има я тази програма навсякъде в интернет и то в цял свят. Подчертавам - цял свят. Не виждам нищо лошо, че търсачката показа, че я няма тук и дадох линка.

И един въпрос към уважаемия съдник мой Кен: Защо не се замислихте за положителния ефект на тази програма и за това, че на места като се поставят камери рязко намаляват произшествията?

Ще цитирам едно мнение на полицаи от САЩ (където отбелязаните камери са над милион): "Щом програмата кара шофьорите да намалят скоростта, то тя е полезна."

пп. И само за протокола: мен лично ме интересуват камерите не защото карам бързо, а когато ми потрябва информация за дадена улица, учреждение или друга подобна, аз лично винаги питам някой патрул или катаджия около кръстовищата. С тази програма знам къде е най-близкото място с изкачащи полицаи, където спирам да попитам това-онова и да си полафим с пазителите на закона.

А според мен ти имаш някакъв комплекс.

• 3 седмици по-късно...

Можеш ли да ме ориентираш как излиза като пари в сметката на GSM ползването на програмата тъй като прочетох че трябва да си online за да я ползваш.Става ли за ежедневна употреба или излиза много дебело.Абе изобщо колко излизана час , или пък на километър , има ли значение дали си в града или извън и т.н.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.