Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изгоряло захранване на лаптоп (платка)

Featured Replies

Здравейте имам едно малко проблемче с едно лаптопче. Купен е преди около 3 години от Jarcomputers, а и модела му е Jarcomputers W340E, миналата година започна да му прекъсва захранването и аз веднага смених адаптера (купих от универсалните), но проблема остана. Отворих лаптопа, разколачих го, извадих захранването и видях, че където жака е запоен за платката има студена спойка, презапоих го и се оправи. Онзи ден започна пак да прекъсва, пак извадих платката, но тоя път имаше една изгоряла черна дупа в платката (непоправимо беше) :speak: . Jarcomputers естествено отказаха да ми докарат чарка и за това съм принуден да си го намеря сам. Намерих го в един сайт, ама ми се струва, че му е доста надута цената - http://www.bulgim.com/25a00-acin-p50x-35ge...67g-p-4233.html

Модела на платката е YS 25A00

Този модел лаптоп отговаря на Fujitsu siemens amilo A1667G. Ако някой може да намери по евтинко частта, ще бъда мн благодарен. Или ако някой продава такъв лаптоп на части да каже :speak:post-129778-1250083404_thumb.jpg

Редактирано от qpqpqp (преглед на промените)

Здравейте имам едно малко проблемче с едно лаптопче. Купен е преди около 3 години от Jarcomputers, а и модела му е Jarcomputers W340E, миналата година започна да му прекъсва захранването и аз веднага смених адаптера (купих от универсалните), но проблема остана. Отворих лаптопа, разколачих го, извадих захранването и видях, че където жака е запоен за платката има студена спойка, презапоих го и се оправи. Онзи ден започна пак да прекъсва, пак извадих платката, но тоя път имаше една изгоряла черна дупа в платката (непоправимо беше) :) . Jarcomputers естествено отказаха да ми докарат чарка и за това съм принуден да си го намеря сам. Намерих го в един сайт, ама ми се струва, че му е доста надута цената - http://www.bulgim.com/25a00-acin-p50x-35ge...67g-p-4233.html

Модела на платката е YS 25A00

Този модел лаптоп отговаря на Fujitsu siemens amilo A1667G. Ако някой може да намери по евтинко частта, ще бъда мн благодарен. Или ако някой продава такъв лаптоп на части да каже :)post-129778-1250083404_thumb.jpg

търси по сервизите и местата където продават лаптопи 2ра ръка.Ето тук има доста хора който продават лаптопи на части, пусни една нова тема и може да изпадне нещо.Аз имах подобен проблем, но смених само буксата ( бяха и разчекнати краката :) които се запояват на платката ).

• Автор
търси по сервизите и местата където продават лаптопи 2ра ръка.Ето тук има доста хора който продават лаптопи на части, пусни една нова тема и може да изпадне нещо.Аз имах подобен проблем, но смених само буксата ( бяха и разчекнати краката :) които се запояват на платката ).

Благодаря ти. Ще проверя и ще ви кажа как стоят нещата.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

В този форум, който ми даде - www.bulforum.com, все още не са ми отговорили. Темата ми е актуална и ако може да помогне някой, да казва, да не се стеснява :ph34r: Не го намирам тоя чаркалък пуст, а мисля, че скоро ще си отиде батерията, защото не мога да я заредя и седи празна sad.gif

• Автор

какво пише на частта cool.gif

YS 25A00 - има я в един сайт ама много пари и искат. Дал съм линк горе. :)

• Автор

Намерих си платката на доста изгодна цена. Благодаря на всички.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.