Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обединяване на файлове и как да си създам собствен Splash Screen

Featured Replies

Здравейте незнам дали тази тема и за тук и се извинявам ако не е. Искам да попитам как мога два файла да ги обедина в един(може и повече от 2) начи например както са Portable версиите на някой програми - теглиш и се кефиш без инстал и такива работи. благодря предварително

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте незнам дали тази тема и за тук и се извинявам ако не е. Искам да попитам как мога два файла да ги обедина в един(може и повече от 2) начи например както са Portable версиите на някой програми - теглиш и се кефиш без инстал и такива работи. благодря предварително

Не знам какво разбираш под "Обединяване на файлове".

Ако искаш да създаваш Portable програми, ето едно решение : http://www.vmware.com/products/thinapp/

А някой може ли да ми каже как да си създам собствен Splash Screen cool.gif

Създаваш една нова форма, която при стартиране на приложението се показва първа, и с помощта на един таймер задаваш, колко време да стои, преди да се затвори.

Успех !

• Автор
Създаваш една нова форма, която при стартиране на приложението се показва първа, и с помощта на един таймер задаваш, колко време да стои, преди да се затвори.

Успех !

Извинявай но ще може ли по-подробно че абсолютно нищо не схванах sad.gif

Извинявай но ще може ли по-подробно че абсолютно нищо не схванах sad.gif

1. Отваряш Delphi-то.

2. Щракваш File -> New -> Form

3. Пускаш един таймер на формата

и т.н.

Приятел, не трябва да смяташ, че всички използват едни и същи приложения, и нещата се правят по един същи начин от всички.

Опиши колкото може по-подробно целта и използваните приложения (програми), за да може да ти се помогне.

• Автор

Направих си един сайт и искам вътре да вкарам Portable програмки и просто искам отдолу да се показва някакво лого когато се стартира

П.П: Откъде мога да изтегля това Delphi

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

Направих си един сайт и искам вътре да вкарам Portable програмки и просто искам отдолу да се показва някакво лого когато се стартира

П.П: Откъде мога да изтегля това Delphi

И за какво ти е Delphi ? Аз ти дадох пример само, защото ти не беше обяснил какво искаш да направиш.

Лого и splash screen за мен са различни неща.

За Splash screen за уеб сайт най-подхожда Flash, но не се занимавам с това.

• Автор

да обясня още по-точно начи искам да си направа лого когато се отвори Portable програмата долу в десния ъгъл да се показва например логото на сайта ми и името ми това е само пример де както например фифа 2008 имаше такава и долу пише програмата се стартира и пише by Joro искам нещо такова

Когато стартираш portable програма, направена от теб с ThinApp, в долния десен ъгъл излиза прозорче и може да пише примерно Licensed to daniel1995, зависи как си регистрирал ThinApp. Лого няма.

Въпросът е, че сам трябва да правиш програмите portable.

Няма нищо общо между сплаш скрийн, и това за логото в ъгъла.

Обясни по-бавно и по-подробно, за да можем евентуално да помогнем.

• Автор

Значи нали като си изтеглите някоя портабъл програма от нета и когато я стартирате долу в десния ъгъл излиза едно прозорче където пише че програмата се зарежда и също така създателя й. Искам да си направя собствено такова прозорче с моето име cool.gif

П.С: Гледах един урок из интернет и за да си рекламират сайта бяха сложили свое собствено прозорче е аз трябваше да го сложа де но бяха дали линк за изтегляне като го изтеглих и разархижирах имаше един скрипт по предпочитание дали искам при стартиране или при затваряне на програмата да се появява + една папка %drive_c% в папката имаше .ini документ и още една папка Splash в която има едно .exe приложение с името Splash Screen и трябваше да се постави в папка която ThinApp-а отваря повреме на инсталацията

Случайно имам един Firefox Portable та да видите какво имам предвид:

31346433.th.jpg

• Автор

копирах от Firefox Portable прозорчето и си разработиг мое г/д как искам да изглежда

направено е с Paint не се смейте biggrin.gif

logoto.th.jpg

ето го файла който изтеглих за да се появи това лого долу

(2) Splash Screen Portable.bg.rar

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.