Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поблем с osaka su-12-gw 12-ка

Featured Replies

Здравейте , несам наясно много с този вид техника но щесе постарая да опиша проблема максимално подробно.

в момента е зададена тепрература 24'С и охлажда иделано но изобщо неще да изключи ( външното тяло ) тоест да за почне да обдухва , работи нон стоп , чак когато му вдигна температурата от дистанционното на 28'С започва да включба и изключва като нормално работещ климатик та проблема ми е следния ако го направя на по ниска температура от 28'С примерно на 25'С работи и охлажда дори стаината температура пада до 23-22 и продалжава не ще да иключи , каква може да е причината в някои датчик или ? виках и маистори ама нищо пак не направиха гледат как дати вземат парите и казват готов е и пак си работи така... незнам какво да правя , моля ако не е проблем дами отговорите и на имейла.

Редактирано от dikei_g (преглед на промените)

Стига де ! Ама че история ! Пробвал ли си да сложиш 2 термометъра до стената - единия на 20 см от пода а другия на 1,60 и да видиш как там дава разлика от 2 градуса , какво остава да сравняваш какво мери термометъра на духалката и другия. На мен не ми изглежда повреден. Относно само взимането на парите - не че няма такива , ама има и клиенти ,които ....например един ми обясняваше , че климатикът му отдясно ( до електрониката ) духал " поне 5 градуса по студено от другата страна " biggrin.gif Така че за датчици говорим при фрапиращи разлики от това , което показва независим термометър и този , според, който работи климатика .

Като имаш предвид климатика да изключва- трябва да знаеш, че в режим на работа изключва компресора(на външното тяло), а вентилатора на вътрешното не спира!

Ако това което казваш е така и си сигурен в термометрите с които измерваш наистина имаш някакъв проблем. Другото е , че климатика ти не може да достигне 24 градуса в стаята и за това не изключва = мощността на климатика не покрива топлинните загуби на помещението. Трябва ти по-голям климатик.

• Автор

Да говоря за външното тяло неще да спира , а колкото до това с тернометъра какво дати кажа пускам го на 25С' в стаята тернометъра по казва 24 че дори и 23 но не спира ваншното тало продалжаба да ожлажда а нали следкато си влезе в работен режим 25С да започне да изключва, да обдухва само примерно 3-4мин. после пак дасе включи ваншното тяло да започне да ожлажда 3-4 мин. и така ... но неще ... и чак на 28С работи в смисал влкючва и изклиючва... все пак незнам някои да има климатик и дасе охлажда на 28 то сие топло направо.. сега сам му преместил даттчика за ватрешната тепм. съм го сложил в питата ама немуе там мяастото ... и работи на 26 (включва си - изключваси ) на 25 -24 пак е същото може лед да хванат стените на стаята ама не изключва... апартамента е с источно изложение пече сланце до кам 12 часа ,с дограма сам казвам това в смисал че не е толкова нагрято че това да е причината ... незнам вече какво да мисля.. sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.