Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

www.BUX.to плащат ли ?

Featured Replies

Моля, ако някой е получавал парите си от www.bux.to да напише коментар. Аз имам акаунт с 830$ в него и чакам да ми платът от месец април. Ако някой си е получил парите ,моля нека каже. Благодаря ! април месец имах 50$ и сега чакам да ми платят. Докато чакам вече събрах 830$ . ако плащат с 50-десетте $ ще се купя премиум акаунт,благодарение на него ,сайтът плаща до 1 месец.В интернет видях ,че на 1 човек са му платили на следващият ден ! пп.830$ ги направих благодарение на 1 програма multiclicker 1.4.4 ,тя сама клика рекламите ohmy.gif

Редактирано от deandx32 (преглед на промените)

Пич, сега се регистрирах и искам да те попитам по какъв начин се получават парите?

• Автор

Пич, сега се регистрирах и искам да те попитам по какъв начин се получават парите?

трябва да си се регистрирал в www.alertpay.com като направиш 50 $ в www.bux.to кажваш да ти дадът парите и чакаш 6 месеца да ти платят .подробна инфорнмация ще намериш в интернет

Моля, ако някой е получавал парите си от www.bux.to да напише коментар. Аз имам акаунт с 830$ в него и чакам да ми платът от месец април. Ако някой си е получил парите ,моля нека каже. Благодаря !

април месец имах 50$ и сега чакам да ми платят. Докато чакам вече събрах 830$ . ако плащат с 50-десетте $ ще се купя премиум акаунт,благодарение на него ,сайтът плаща до 1 месец.В интернет видях ,че на 1 човек са му платили на следващият ден !

пп.830$ ги направих благодарение на 1 програма multiclicker 1.4.4 ,тя сама клика рекламите ohmy.gif

навярно все още си чакаш парите кито няма да видиш

• 2 месеца по-късно...

трябва да си се регистрирал в www.alertpay.com като направиш 50 $ в www.bux.to кажваш да ти дадът парите и чакаш 6 месеца да ти платят .подробна инфорнмация ще намериш в интернет

Значи няма такива 6 месеца. Възможно е, но по принцип пичовете се стараят да бъдат точни. В ТОS (това са условията за участие в програмата - търсете го в техния сайт на английски bux.to - долу) са си писали за стандартни членове, че обработват заявките за плащания до 60 работни дни. Аз лично си получих парите на края на втория месец. Но тука виждам някои работят с тях некоректно. Вероятно пари няма да видите с такива автоматични програми за клик. Никой рекламодател няма да инвестира в програма където ги таксува за такива кликове. Направил съм сайт с който малко по малко да давам инфо за бизнеса и маркетинга по интернет. Има много неща да се кажат, доколкото ми стига времето съм стигнал до някъде, но това е само 1% процент за сега от това което знам и възнамерявам да напиша. По принцип сайта е за бизнес идеи, но разглежда в дълбочина онлайн бизнеса.

• 2 месеца по-късно...

Аз лично си получих парите на края на втория месец.

Ти си уцелил джакпота. Принципно тия два месеца започват да текат от момента, в който, уж външна фирма, приключи с т.нар. "одит" (проверка) на заработеното от участниците в програмата. Аз лично чакам от август 2009 да наравят одита и на въпроса "кога ще стане" ми отговориха, че не го правят те и не знаят.

Препоръчвам на търсещите пари в нета, да се ориентират към някой работещ модел за изкарване на пари онлайн.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ами някой знае ли изобщо сайт който да е редовен или поне възможно най ? Интересувам се от това .

Bux.to Плащат само на определени хора! Ако има хора, които са навити за онлайн пари и искат да си ги вземат (което си е логично) нека ме намерят в скайп : resnullis Ще Ви дам най-добрите сайтове от този тип и ще Ви обясня тук, там за какво иде реч :)

• 2 месеца по-късно...

Сайта плаща,ама се чака много от 3-12 месеца, ако някой си търси реферали за Bux.to да ми пише едно ЛС.

"Сайта плаща,ама се чака много от 3-12 месеца ... "

Два въпроса:

1. Какво ще правиш с твоя акаунт през тези 3-12 месеца? Ще кликваш ли или не? Ако спреш да кликваш ще ти затворят акаунта поради неактивност, заедно със заявката и чекането.

2. Откъде знаеш че ще бъдат 3-12 месеца а не 120 например?

Някой ти е обещал да ти плати след 3-12 месеца? Тогава, две пожелания:

1. Приятно 3-12 месечно кликване.

2. Дано наистина да ти платят след 3-12 месеца, иначе ще трябва да кликваш още 3-12 месеца.

:cool:

• 11 месеца по-късно...

Здравейте! Преди дни си направих регистрация в www.bux.to, въпроса ми е как да си добавя реферали.Моля, помагайте!

Ами там има секция Quality Refferals или нещо подобно. Може би след регистрация ще се появи и друга секция с това как да си направиш реферали. Разгледай по-подробно ;)

Сайта не плаща от много време вече, ако искате стабилен и плащаш сайт може да се регистрирате тукЕто и доказателство, че посоченият от мен сайт ми е платил

Публикувано изображение

Редактирано от capnemo
без реферали!!! (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 9 месеца по-късно...
  • 2 години по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

регистрирах се но незнам какво да правя можели малко разеснение

Здравей,

Ще спретна ръкави и ще си взема от ценното време (шегичка) за да ти обясня, принципа на работа на bux.to. Първо, за да искаш добри доходи, чрез тази програма, трябва да си редовен (много редовен). Целта е да цъкаш на рекламите (от Surf Ads). За всяка реклама ви дава по 1 цент.Може да идва малко, но тук има една малка подробност. Също така печелиш от потребителите, които регистрираш. Тоест

[*]Ако цъкаш по 50 реклами на ден -  0.50$

[*]Ако твоите  25 регистрирани (реферали) потребители цъкнат на 50 реклами - 25.00.

[*]Седмична печелба - 25.00$

[*]Месечна печалба - 420$

Мисля, че си разбрал принципа на работа. Ще напиша подробна статия за тази програма в сайта си. А сайтчето, може да видиш тук

Надявам се, че съм помогнал (възможно най-кратко) да опиша принципа на bux.to

Поздрави,

Дженк

Редактирано от Дженк Юсеин (преглед на промените)

Ако нямаш реферали, нищо няма да стане, а тези сайтове може бързо да изчезнат с печалбите.

Ако нямаш реферали, нищо няма да стане, а тези сайтове може бързо да изчезнат с печалбите.

Не съм съгласен. Защо, задължително, трябва да имаш реферали? Да, наистина печалбите ще се повишат значително, но може и без реферали.. Относно сайтовете, ще има кой да прави нови :D

probux.com плащат ама е много мизерен. За хора без работа си е буквално.

probux.com плащат ама е много мизерен. За хора без работа си е буквално.

Не съм запознат с probux. Какво е заплащането? Може ли малко инфо.Мерси!

Редактирано от Дженк Юсеин (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.