Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на макс :Д

Featured Replies

Значи пц-то е на 4,5 години скоро ми изгоря видеото и зех едно колкото да работи защото не го позлвам вече за игри

Може ли да кажете как да го надуя до колкото може .. кои части да ви кажа и т.н

Да ви кажа честно че и да изгори не ми дреме! :Д

• Автор

То видеото май няма да може .. то е 16 мб от 128 хаха изгоря и го смених колкото да може да се ползва за нет сега позлвам xbox за игрите ..

Искам да овърклокна всичко възможно и да обесните точно как защото си нямам и малка представа как става

Ето и частите:

Тип централен процесор Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133)

Дънна платка ASRock P4V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

Чипсет на дънната платка VIA Apollo PT880

Системна памет 512 MB

DIMM1: 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)

Тип BIOS AMI (02/13/06)

Комуникационен порт Communications Port (COM1)

Комуникационен порт ECP Printer Port (LPT1)

Дисплей

Видеокарта NVIDIA Vanta/Vanta LT (Microsoft Corporation) (16 MB)

3D-ускорител nVIDIA Vanta

Монитор Samsung SyncMaster 720N [17" LCD] (H9GL904142)

Редактирано от diwaka (преглед на промените)

Дънна платка ASRock P4V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

Causa perduta.

Едва ли ще видиш голяма полза от овърклока....Аз лично не видях...Но не смятам да си ресетвам БИОСа...Може да пробваш.То кое може да се овърклоква процесор,РАМ,и видеото което в твоя случаи изключваме..А защо да изгаря пък продай го на части по форумите сигурно има хора с слаби машники с по 256 MB RAM, на които им трябва евтина стара РАМ или някой друг компонент..Няма да изкараш някакви реални пари но поне няма и да хвърляш напразно компа..ОБАЧЕ ще светна една лампичка имам същия процесор и РАМ като теб :P ..Достигнах 3.16 гхз процесор и 417 мхз честота на РАМта само с качване на FSBто и сваляне множителя на РАМта от 3.0 на 2.5 защото иначе минава 470 mhz а нататък иска допълнително играчка ако искаш да продължиш да качваш честота,нали отпускане тайминиги,да качиш волтажа и т.н , а на мен не ми се експериментираше...Та FSBто ми е 166..Като стигнеш FSB 148-149 mhz там вече трябва да свалиш множителя на РАМта но НЕ и по-рано от това иначе системата няма да буутне ..И още един съвет покачвай ФСБто постепенно не всичко наведнъж защото няма гаранция че ще постигнеш същия резултат като мен,а има и възможност да постигнеш по-висок клок от мен :P ...Аз съм овърклокнал по-най простия начин без бърникане на волтажи и тайминиги..Ами УСПЕХ :speak: 90% съм убеден че ще успееш защото това е лесен овърклок...А този процесор Д325 някой хора го карат на 4.2-3 гхз на въздушно охлаждане :P

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

А moonclub ме подсети да ти кажа и за това...Остави PCI-E frequency-то на 100 или 101 не знам кое беше ..Да не земеш да пробваш и него да качваш колкото можеш biggrin.gif ...И айде стига сте карали човека да си трепе компа biggrin.gif...Казал че дори и да стане нещо не го интересува но задължително ли е да става?

Остави PCI-E-то на мира, човекът няма такава шина на дъното. laugh.gif

• Автор

А тея покачвания на FBS намален на .... ще ми кажеж ли от къде да ги правя защото от това нищо не разбирам :ДД

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.