Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евтин качествен Авто компактдиск с usb и aux!

Featured Replies

Подзаглавие: Pineer DEH-2100UB vs Kenwood KDC-W4044UGY

1.Радио автокомпакриска трябва да има добър(да държи много стабилно радиостанциите) радио тунер!

2.Да изкарва добър звук.

3.Лесно да пускаш това което искаш.Функционалност

4.Съвременни екстри като USB,AUX...bluethoot-а е за хора с повечко часове в колата(не за мен).

5.Цената да е прилична - 200-250 лв.

6. Да е здрав, а не след първия месец да му се изтъркат копчетата и да прегрее и ---------------.

Моля коментирайте двете предложения които съм дал. Особено ако имате личен опит.

И моля без фенски изказвания... обективността е важна.Ако препоръчвате нещо се обосновете.

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Ами аз съм със Sony GT620U и съм доволен. Има AUX, USB, но няма bluetooth. Голям плюс е, че има дистанционно. Също така ми харесва, че входа за дисковете не е на самия панел, ами зад него - с едно копче се спуска надолу и дупката е отзад - така според мен е по-красиво, а и не се хаби място на панела отпред. Бутоните могат дасе настройват да светят зелено и синьо, но дисплея за съжаление не. Иначе не е нищо кой знае какво. Имам го от началото на годината и досега не съм имал проблем. Взех го за 270 лв, но сега не знам колко е.

Редактирано от Styx (преглед на промените)

• Автор
Ами аз съм със Sony GT620U и съм доволен. Има AUX, USB, но няма bluetooth. Голям плюс е, че има дистанционно. Също така ми харесва, че входа за дисковете не е на самия панел, ами зад него - с едно копче се спуска надолу и дупката е отзад - така според мен е по-красиво, а и не се хаби място на панела отпред. Бутоните могат дасе настройват да светят зелено и синьо, но дисплея за съжаление не. Иначе не е нищо кой знае какво. Имам го от началото на годината и досега не съм имал проблем. Взех го за 270 лв, но сега не знам колко е.

Точно това Сони си бях харесал. Ама където да отида и я оплюват тая марка. Не мога да разбера защо - преди време беше много реномирана.Всеки казва че Сонито е под Kenwood-а и Pioneer ... a Alpine e на върха.

Ами аз нямам много, много база за сравнение така че да кажа дали е по-добре от другите марки. За мен важното е, че си работи без проблем, има достатъчно функционалност и изглежда качествено. Не е от тези марки Neo, Watson, Crown, които са подозрително евтини. Вече всеки си преценява, какво е най-важното за него :whist:

Подзаглавие: Pineer DEH-2100UB vs Kenwood KDC-W4044UGY

1.Радио автокомпакриска трябва да има добър(да държи много стабилно радиостанциите) радио тунер!

2.Да изкарва добър звук.

3.Лесно да пускаш това което искаш.Функционалност

4.Съвременни екстри като USB,AUX...bluethoot-а е за хора с повечко часове в колата(не за мен).

5.Цената да е прилична - 200-250 лв.

6. Да е здрав, а не след първия месец да му се изтъркат копчетата и да прегрее и ---------------.

Моля коментирайте двете предложения които съм дал. Особено ако имате личен опит.

И моля без фенски изказвания... обективността е важна.Ако препоръчвате нещо се обосновете.

Аз имам 3044GY разликата с тоя модел е че моито няма usb иначе са еднакви. доволен съм но го имам отскоро. За хубав звук са важни и колонките

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.