Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с SSD Hard Disk

Featured Replies

Имам проблем с Dell Mini 910

Като го включа ми излиза Operation system not found.

Прочетох някаде, че трябвя да го закача за интернет и тогава ми изписа boot file not found.

Като се опитвам да го преинсталирам ми дава Widows cant access this drive, а с Ubuntu ми дава грешка при форматирането на диска.

Изглежда диска не е повреден, но правих какви ли не опити да го форматирам, някой от който по 2 часа, но резултат няма.

Ако може някой да даде някакъв съвет, харда е от тези най-малките колкото wireless платка на слот на дъното.

Благодаря предварително.

Прочетох някаде, че трябвя да го закача за интернет и тогава ми изписа boot file not found.

Като се опитвам да го преинсталирам ми дава Widows cant access this drive, а с Ubuntu ми дава грешка при форматирането на диска.

Изглежда диска не е повреден, но правих какви ли не опити да го форматирам, някой от който по 2 часа, но резултат няма.

Ако може някой да даде някакъв съвет, харда е от тези най-малките колкото wireless платка на слот на дъното.

Благодаря предварително.

Има из нет-а как се зарежда от usb флашка за тази машина, трябват интегрирани драйвери - потърси го

Успех!

Редактирано от zeus1 (преглед на промените)

Пробвал ли си да форматираш със windows xp ???

Редактирано от Radoslav (преглед на промените)

Благодаря предварително.

Виж на www.mobiew.com, за еее рс. Ще ти свърши работа за инсталацията прозореца.

Редактирано от Smile (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за отговорите. Пробал съм всичко с драйвери, с флашка, даже интегрирах по едно време всичките драйвери и пак не става. Пробвал съм и всички варианти, който намерих за ЕЕЕ и пак нестава. Интересното е, че с убунту виждам харда, но ми да грешка при формат и инсталация. На скоро даже намерих една версия за ЕЕЕ на Хубунту, която да вижда как е разцепен харда и влиза в системния дял на делл, но в основния неможе и се получават пак същите грешки като при убунтуту. Всичко пробвах но без ефект и биоса преинсталирах. Почвам да си мисла, че тези от делл нарочно са го направили така, че да идеш при тях за някой долар.

Интересното е, че вчера ми дадоха един Фуджитсу-Сименс Esprimo mobile U9200, който прави същото като този, но пък при него има парола на биоса и на харда та се чуда и него какво да го права :)

Благодаря пак за съветите.

няма ли гаранция?ходим им го шибни в тиквите на тия да си го оправят...

гледам, че даже май ти си писал на сайта на дел :) Не е лошо да им пратиш мейл на съпорта и да им обясниш за какво става дума.

Би трябвало да ти съдействат, но дори и да не, нищо не губиш.

Пробвай и тук

• Автор

Аз вече им го шибнах ;) Интересното е, че те са намерили човек, който е казал, че "ще го оправи няма проблем и други такива е оправял".

Да аз писах на сайта на делл, а за този сайт делл мини, там четох също не намерих нищо (мерси все пак). А пък за делл да ви кажа, че така е направен сайта, че нямам думи. Можеш да пишеш за съпорт само на техници от държавата кадето е купен (Гърция), неможе напримерно да пишеш до сащ, понеже за да видиш майла трябва да дадеш серийния номер на лаптопа и отговора е, че понеже не е купен от сащ трябва да пишеш до държавата от кадето е купен за супорт.

Абе какво да ви кажа...... Мерси на всички за помоща.

Ще вида сега какво ще съчиня с този Fujitsu Simens U9200, че има парола на биоса и на харда :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.