Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GSM с голям дисплей срещу устройство за четене на e-books

Featured Replies

Здравейте,

Пиша тази тема, за да получа няколко мнения по една доста сложна за мен дилема.

В момента съм студент КСТ в ТУ Варна и има доста литература, предимно на компютърна тематика, която използвам и ме вълнува. Най-често тя е в електронен вариант, защото е пиратска, следователно е безплатна. Тъй като паралелно с учението си работа, работата ми е свързана с компютър, това ме натоварва и след 10 часов работен ден пред монитор не намирам сили, когато се прибера от работа отново да застана пред компютъра, за да чета.

Дойде ми идея да си купя устройство за четене на книги, видях в интернет какво се предлага и съм склонен да дам $ 300, за да се сдобия с такова.

От друга страна нашумелите наскоро GSM-и с touchscreen донякъде може да ми върши същата работа - четене на PDF, DOC и т.н.

Вече близо месец разглеждам оферти, но още не мога да се реша кое ще ми бъде по-удобно в крайна сметка, затова моля за мнение по въпроса, както и за някои аргументи в полза на мнението.

Ще следя с интерес вашите мнения и ще дописвам по някое мнение.

С Уважение,

mihata

След 10 часов работен ден пред монитор знаеш ли какво ще ти е да се звериш в екранчето на телефона, дори и той да е Toshiba TG01?

От друга страна, екраните на устройствата за четене на електронни книги силно наподобяват визуално истинска печатна книга, но са монохромни. Батерията с едно зареждане кара многократно повече от тази на телефона, освен може би на моделите с подсветка на екрана.

Още един вариант е PSP с хакнат фирмуер и програмата Book Reader, но пак е по-близо до телефонния ти вариант.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.