Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Музика за колата ! ! !

Featured Replies

Привет ! ;)

Нуждая се от съвет...разполагам с бас за колата тук Сега искам да си купя останалото ... моля посъветвайте ме каквo CD и какъв усилвател да си взема ! ! ! Ако има нещо което несъм уточнил моля да ме извините...некомпетентен съм по тази тема до безобразие...

П.С. ето и характеристиките на баскасата

Максимална изходна мощност : 800 W

Номинална мощност : 150 W

Честотен диапазон : 20 Hz 400 Hz

Чувствителност: 95 db

Абе мен ти луд ли си бе кой те излъга,че таз туба може да ги вдигне тези числа кадето ги пише.Това е към 200 РМС,относно усилвателя взимай някой на сони

• Автор

добре а какъв плеър да си взема ? ? ?

KENWOOD KRC-30Y има достатъчно мощност да те направи щастлив :)

Кажи каква е колата и има ли в нея живи говорители. Иначе за плеер ще търсиш такъв който има изходи за усилвател и събуфър и от него да можеш да управляваш усилватела и събуфара. Ако нямаш хубави колони в колата ще ти трябва и това, иначе не ти трябва и субуфъра.

• Автор

Кажи каква е колата и има ли в нея живи говорители. Иначе за плеер ще търсиш такъв който има изходи за усилвател и събуфър и от него да можеш да управляваш усилватела и събуфара. Ако нямаш хубави колони в колата ще ти трябва и това, иначе не ти трябва и субуфъра.

ами няма хубави говорители старичка е и затова си взех касата... и затова искам усилвател и горе-долу хубаво Си-ди

• 2 месеца по-късно...

Най-добре вземи сложи предна линия и задна.Отзад на кората можеш да сложиш две елипси Pioneer (виждам,че си си харесал марката),отпред 2 пищяла на таблото и едни среди на вратите долу и си готов.За СD препоръчвам Сони - евтини са и най-популярни.

Абе мен ти луд ли си бе кой те излъга,че таз туба може да ги вдигне тези числа кадето ги пише.Това е към 200 РМС,относно усилвателя взимай някой на сони

http://www.pioneer-rus.ru/uk/products/archive/TS-WX301/index.html

Разликата между номиналната и максималната мощност би трябвало да е около два-пъти,което показва и сайта че информацията е грешна.Няма как максималната да е толкова далече от номиналната - в случая 150 вата

• 3 месеца по-късно...

Има ли някой схема на свързване на CD радио за лек автомовил KENWOOD DC 6050RC / изводи на куплонга /

Изпратете такава на [email protected]

Предварително Благодаря!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.