Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стотинков аукцион-новата мода в България

Featured Replies

здравейте. бих искал да споделя с хората във форума за най новия метод да загубите парите си-Стотинковия аукцион.Ето и линк към сайта.

http://www.stotinkaaukcion.bg/

това е една нова и модерна пирамида за източване на парите ви.сега ще ви запозная с начина по който действа системата.

1-начини на депозиране.

чрез този аукцион имате възможност да депозирате чрез-дебитна карта,EPAY или смс на номер 1915

депозирането е много лесно и бързо тук няма трудности,все пак целта е да ви улеснят в прибирането на парите ви.

възползах се и направих превод за 100лв което се равнява на 200кр. до тук добре. (когато надавате 1 кредит се равнява на 1стотинка,тоест зада вдигнете цената на продукта с 1стотинка трябва да нададете с 1 кредит)

2-ТЪРГ

от тук нататък след като си закупих от системата 200кр за които заплатих скромната сума от 100лв,реших да поразгледам опцийте на сайта и по точно да видя как са завършвали предишните търгове имах възможност да видя 96 завършили търга групирани прилежно в редици по 4 търга след по внимателно разглеждане забелязах че ВИНАГИ на всеки 10 търга има поне 3-4 който завършват на цена под 0,50лв добре рекох си открих начин да спечеля евтино награди просто трябва да участвам в 10 търга и си гарантирам спечелването на поне 3-4награди.НО КАКВА БЕШЕ ИЗНЕНАДАТА МИ КОГАТО след близо 12 дни игра не спечелих нито един търг.всички 10 търга свършваха над 0,50лв и веднага след като спрях да играя О,ЧУДО 4 търга подред приключиха на цена под 0,50лв.

Но това не е всичко,по време на 12 дневната ми игра,забелязах една странна последователност във един търг, винаги се състезавех само със един "човек" все едно от цяла България само ние двамата знаехме за този сайт,странно нали.Освен това за тези 12 дни пребройх не повече от 10 -тина "потребители"който се повтаряха непрекъснато.

3-плащане

хъм предсавете си че имате шанса да спечелите нещо,което честно, се случва много рядко.Мога да ви кажа че ще ви се стъжни от процедурите по получаване на наградата.

трябва първо да платите спечелената сума, която често е стотинки,след това трябва да им пратите копие от търга,документ че сте платили сумата,трите си имена,адреса и още куп глупости и накрая след като сте изгубили близо ден-два за тази простотия се оказва че трябва да чакате,близо 2 седмици зада си получите спечеленото.

4-ситмета за контакт

ситемата им за контакт е просто плачевна.Телефонът почти никога не работи,не одговарят на имейлите ми

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

В заключение мога да кажа че системата е чиста пирамида,чиято цел е да привлича заблудените и да прибира парите им.

ето и един съвет от мен-НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НЕ УЧАСТВАЙТЕ.

Скоро смятам да проверя и сайта КУПИСЕГА.КОМ и ще ви кажа дали и тои не е пирамида.

От любопитство му хвърлих едно око и да ви кажа започнаха да изкачат същите проблеми.

-телефонът не одговаря

-пише че е възможно да се депозира с кредитна карта но като пробвах се оказа че е невъзможно,пише че и работят с пейпал но никаде няма начин да платиш с него.

-започнах да наблюдавам търговете и да ви кажа забелязах същите индикации,надават за един продукт само двама-трима “потребители”.много от продуктите завършват на измамно ниски цени което просто не ми се вярва че е възможно защото е във ощърп на сайта.

Ще се опитам да депозирам и отново ще играя в десет търга и ще ви кажа какво ще стане,въпреки че ми е ясно какво ще стане.

зада не съм черноглед мога да кажа че засега поне забелязах,че начинът на доставка и изплащане на печалбата изглежда малко по ясен и изчистен-тоест можеби има шанс този път да си получа спечеленото,но докато не спечеля нещо не мога да кажа дали найстина е така.

Редактирано от hvanati v izmama bg (преглед на промените)

---------------------------------

възползах се и направих превод за 100лв което се равнява на 200кр. до тук добре. (когато надавате 1 кредит се равнява на 1стотинка,тоест зада вдигнете цената на продукта с 1стотинка трябва да нададете с 1 кредит)

Грешка 100лв=200кр. =>1лв=2кр. => 1кр.=0.50 ст. не една

----------------------------------

НО КАКВА БЕШЕ ИЗНЕНАДАТА МИ КОГАТО след близо 12 дни игра не спечелих нито един търг.всички 10 търга свършваха над 0,50лв и веднага след като спрях да играя О,ЧУДО 4 търга подред приключиха на цена под 0,50лв.

Но това не е всичко,по време на 12 дневната ми игра,забелязах една странна последователност във един търг, винаги се състезавех само със един "човек" все едно от цяла България само ние двамата знаехме за този сайт,странно нали.Освен това за тези 12 дни пребройх не повече от 10 -тина "потребители"който се повтаряха непрекъснато.

Погледнах сайта от любопитство. Ти наистина ли смяташ, че можеш да спечелиш Philips 32PFL3403 за невероятната цена от 19 лв. и 33 ст.?

Гледам сайта е .bg би трябвало да има фирма за да се регистрира този домейн. Ако ти се занимава можеш да сигнализираш в МВР, КЗП.......... докато има "балъци" да се хващат на нереална евтиния (направо не мога да повярвам някой да си мисли, че може да си купи 32" LCD за 19,33 лв.)ще има и такива измами за съжаление.

Най-добре е,да сезираш КЗП много са отзивчиви и винаги помагат.

Предполагам,че си пазиш някакви платежни за доказателство.Обясни им всичко много подробно,защото такива сайтове,не бива да съществуват въобще.

@saint056a

"".......... докато има "балъци" да се хващат на нереална евтиния (направо не мога да повярвам някой да си мисли, че може да си купи 32" LCD за 19,33 лв.)ще има и такива измами за съжаление.""

cool.gif

добре де,и аз мисля,че има измами,но що не приемеш,че 19,33 лв=1933 наддавания(ако искаш ги смятай по 1лв,ако искаш по по-малко...).та,дори да го дадат тоя телевизор на някого,"балъци"-те вече са го платили с горница biggrin.gif

• Автор
@saint056a

"".......... докато има "балъци" да се хващат на нереална евтиния (направо не мога да повярвам някой да си мисли, че може да си купи 32" LCD за 19,33 лв.)ще има и такива измами за съжаление.""

cool.gif

добре де,и аз мисля,че има измами,но що не приемеш,че 19,33 лв=1933 наддавания(ако искаш ги смятай по 1лв,ако искаш по по-малко...).та,дори да го дадат тоя телевизор на някого,"балъци"-те вече са го платили с горница biggrin.gif

Да,това изглежда правилно мислене, НО не е точно така. Всъщност, действат по следния начин, два бота надават за даден продукт ,известно време и ако никои не се включи ,надаването се прекратява на някаква цена, НО ако някой реши да играе, е тогава става интересното. Обикновенно единият бот отпада и ти започваш като малоумен да си надаваш срещу машината.Та представиси следната ситуация, двата бота са надавали за телевизор 32 инча и са достигнали цена от 19,70лв, това се равнява на 1970 надавания и точно тогава реши някой да се включи да нададе, смяташ ли че ще му позволят да го вземе за 19,71лв не ще остане само единия бот и ще му източи парите, след което отново ще се включи другия бот.И пак ще започнат да си надават двамата, търсейки нова жертва.МНОГО ЯКО СА ГО ИЗМИСЛИЛИ,ЕВАЛА. :)

П.П Това съм го наблюдавал, близо две седмици.Всеки път се повтаряше тази ситуация.ВСЕКИ ПЪТ.

Редактирано от hvanati v izmama bg (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.