Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли проблем при S-video към ТВ

Featured Replies

От известно време искам да си сменям машината и се оглеждам за някаква конфигурация. Основният ми проблем е, че искам да си свържа и телевизора към компа, за да си гледам филмите на него. Сегашното ми положение е така направено - от S-video към чинч-а на телевизора. Сега обаче след известни консултации ме убеждават, че с новите карти с S-video имало опасност да замине видео картата, ако е свързана към ТВ по аналогов път. А на моя телевизор нямам друг вход. Телевизорът ми е 29', но входовете са му само СКАРТ и чинч. Та въпросът ми е - Вярно ли е в това което ме убеждават и какво е Вашето мнение по въпроса. Знам, че най-добре е нов ТВ със цифров вход, но юе ми стане множко!

Аз съм с карта Nvidia Captiva 9500GT и абсолютно по същия начин съм си направил връзката. Та значи от всичко което прочетох преди да го направя ми стана ясно, че или трябва да има галваничен разделител на кабелната или като свързваш компютъра с телевизора трябва да махаш кабела на кабелната.

• Автор

Хм! Аз имам такъв разделител мисля! И досега нещата ми са така свързани - поне 4-5 години и не съм изключвал никакви кабели! Сега казват обаче, че новите карти били по-слабички от тази гледна точка!

купи си видео сендер

няма кабели няма проблеми

• Автор

Да това е другия вариант със сендер, но ще ми дойде по-скъпичко. А добре другият въпрос - Ако си взема карта без S-video, а с DVI и VGA и ако си включа монитора през DVI ще мога ли с преходник VGA to S-Video да постигна същия ефект?

това последното дето си писъл не го прави,за да включиш DVI или VGA в тв-то ше стане само с скарта на тв-то ама трябва да му купиш преходник скарта към RGB чинчове а и също преходник DVi-rgb или vga-rgb така стават много преходници мнотго нещо и вероятността да се запали нещо е по голяма

взимаш си карта с с-видео и пак по същия начин правиш връзката но когато правиш връската просто изключи тв-то и компа от контакта и махни кабела на кабелната - оправяш си кабелите и тогана вклучваш компа и тв-то в контакта защото понягога се получава несъвместимост с масата на тунера на тв-то и масата на видео картата и гори едно от двете или и двете но ако направиш тока като ти казах всичко ще е ОК

Редактирано от PETRAKOV (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.