Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HTC p4350 как да сменя езика?

Featured Replies

Някой знае ли как да сменя езика на този телефон? Не е задължително да е на български, може и английски..Сега е на немски

Някой знае ли как да сменя езика на този телефон? Не е задължително да е на български, може и английски..Сега е на немски

СМеня се firmware

Стига глупости

• Автор
СМеня се firmware

Стига глупости

знаех си че трябва да се смени фирмуера.. :yanim: въпроса е че първо трябва да сменя продуктовия код нали? А и ми се щеше малко повече инфо точно как става защото нямам опит с такива телефони...ех добрата стара нокиа.. :yanim:

Тези машинки не са Нокия и нямат продукт код. А и за да смениш оригиналния ROM (така се нарича фирмуера на джобните компютри) трябва да "отключиш" устройството за флашване. Това не е проста работа и трябва да имаш определени познания и опит иначе можеш да умориш джобния компютър. Занеси го на сервиз ще ти вземат около 40 лв.

Точно на HTC е направено идиото устойчиво.

Регистрирай се на сайта на HTC, и там има всичко нужно

моли се да не спира тока само, че нали имаме едни ел. дружества...

• Автор

Точно на HTC е направено идиото устойчиво.

Регистрирай се на сайта на HTC, и там има всичко нужно

моли се да не спира тока само, че нали имаме едни ел. дружества...

Регистрирах се в сайта. Регистрирах и телефона, искаше ми продуктов код..ваведох го...регистрирах телефона. И сега? Нищо не намирам в сайта

• Автор

Е, страхотна помощ! Регистрирай се в сайта! Никой ли не знае как става? Поне откаде да дръпна ром-чето?

Е, страхотна помощ! Регистрирай се в сайта! Никой ли не знае как става? Поне откаде да дръпна ром-чето?

Хм... струва ми се, че не ти е нужно да флашиш нов РОМ - макар за HTC да има бол различни РОМ-ове, поне избор имаш. Посети форумите на XDA Developers и почети.

А ако знаеш какво са регистри и как да пипаш там - ето ти вероятно решение:

HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI\Enable - change 0 to 1 (to enable changing),

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang - change 1041 to 1033 (Japanese to English),

HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI\SysLang - change 1041 to 1033.

Това съм го публикувал на собствения си форум за windows mobile устройства на Sharp - там борбата е от японски да превключиш на английски. При теб английският би трябвало да е директно available в ROM-a без нужда да флашиш нов. Промени тези регистри, после софт резет и честито :line dance:

• Автор

Хм... струва ми се, че не ти е нужно да флашиш нов РОМ - макар за HTC да има бол различни РОМ-ове, поне избор имаш. Посети форумите на XDA Developers и почети.

А ако знаеш какво са регистри и как да пипаш там - ето ти вероятно решение:

HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI\Enable - change 0 to 1 (to enable changing),

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang - change 1041 to 1033 (Japanese to English),

HKEY_LOCAL_MACHINE\MUI\SysLang - change 1041 to 1033.

Това съм го публикувал на собствения си форум за windows mobile устройства на Sharp - там борбата е от японски да превключиш на английски. При теб английският би трябвало да е директно available в ROM-a без нужда да флашиш нов. Промени тези регистри, после софт резет и честито :huh:

Ще се оправя някак с регистрите. Кажи само от каде да почна :) Как се сменяват? Програмка ли? Тва не ми се струва мн безопасно някак си

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.