Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за скенер

Featured Replies

Здравейте,

Налага ми се да сканирам цели книги по 200-300 страници и с моя стар HP процесът е доста мъчителен. Имайки предвид, че е компонент, който ползвам доста, смятам че е уместно да направя инвестиция за нещо по-качествено и по-бързо. Нуждая се от машина, която да е с висока скорост на сканиране на черно-бели текстове и произвежда образи с достатъчно добро качество, за да се справя FineReader с разчитането им. Лимит за цена не мога да дам, защото не знам какви са тенденциите на пазара. Готов съм да отделя малко повече пари, за нещо което действително ще ми върши работа, но не искам да си взимам нещо по-скъпо от компютъра ми. Основен приоритет е скоростта на скатиране.

Ми купи си нов или направо....малко ще се помъчеш ;) а ако книгата я има в нета я дръпни...

• Автор

Ми купи си нов или направо....малко ще се помъчеш :) а ако книгата я има в нета я дръпни...

Защо изобщо се включваш по темата? Питам за конкретен модел, защото знам че във форума има хора занимаващи се професионално с компютърна техника. Подобни мнения с какво точно ми помагат? Според теб не съм се сетил да потърся книгата преди да тръгна да си губя 4-5 часа в сканиране?

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, направо на въпроса. Аз съм от колектива на фирма Адком. Ние сме вносители на скенери с марката Plustek, Avision, Mikrotek и пр. Има специализирани скенери за сканиране на книги - пр. Plustek OpticBook 3600. Ако не сте взели вече и желаете да се консултиране за добър скенер пишете.

• 4 месеца по-късно...

Здравейте! Аз също си търся скенер, само че фотоскенер и то по-нов модел, а не морално остарял(отпреди 6-10 години)!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.