Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Windows 98 и windows XP първи стъпки с компютър

Featured Replies

Трябва ми някакви туториали за човек напълно не разбиращ от компютри-относно windows 98 и windows Xp,по възможност да са на български.Благодаря предварително!

• Автор
Аз все си мисля че за такъв човек са много по-полезни книгите за ХР въпреки че струват малко пари. Поне няма да се поти че не може да намери това което му трябва. В книгата може да си слага отметки и да си намира бързо темата която му трябва.

А иначе във всичките програми си има HELP ама нещо няма кой да го чете.

SIPphile

<{POST_SNAPBACK}>

Този човек за да стигно до там да чете help-а на програмите,първо трябва да знае аб кое е иконка,кое декстоп....говоря за напълно начинаещ(е не храни мишката със сиренце)

На-доброто нещо от което може да се научи е практиката.Качете му едно XP(98 няма смисъл и бъдеще вече) и да действа.Аз така съм се учил иначе имам книги.Преди година и половина аз знаех само че нета се пуска от иконката на ИЕ и си проверявах пощата,разцъквах разни сайтове.Купих си компютър и започна мъката :whist:.Междувременно поработих в една Ланка и там добих опит.Сега мога да кажа че разбирам и мога да се оправя сам със всичко на тема софтуер,пробвам разни програмки и т.н.Трябва да знаете че на на всеки му се отдават тия неща,аз съм го правил с удоволствие и продължава да ми доставя такова.Обичам да ръчкам компа и да експериментирам в рамките на разумното.Някои хора колкото и да им показваш гледат като бик и не вдяват за какво им говориш.Така че всичко е до практика.Аз принципно мога да му дам книгите да чете,имам и такива за интернет и програмиране ама едва ли ще има желание да чете тия дебели бумаги.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.