Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ТВ тунер AverTV Galaxy

Featured Replies

Здравейте.

Имам нужда от малко помощ за ТВ тунер AverTV Galaxy. Има ли вариант да изкарам стрийма на всяка програма и как точно да го направя? Вече трети ден го разучавам основно, но не намерих начин. Въпросните стриймове ще ги добавя в OrbLive, за да имам ТВ на айфона си, а и не само на него.

Вкъщност приемам всякакви съвети по този въпрос. За първи път ползвам ТВ тунер за компютъра и изобщо не съм наясно какви други чудеса мога да правя с него, освен да гледам ТВ и да записвам.

Също ако някой е подкарал Тв на Булсатком през AverTV нека сподели начина и това да направя. Аз лично изкарвам сигнала, но само на един канал и после трябва през приемника да ги сменам и каквото е на него това е и на компа. Има ли вариант да ги изкарам всички на компютъра, за да се гледат там?

Благодаря на отзовалите се.

Здравейте.

Имам нужда от малко помощ за ТВ тунер AverTV Galaxy. Има ли вариант да изкарам стрийма на всяка програма и как точно да го направя? Вече трети ден го разучавам основно, но не намерих начин. Въпросните стриймове ще ги добавя в OrbLive, за да имам ТВ на айфона си, а и не само на него.

Вкъщност приемам всякакви съвети по този въпрос. За първи път ползвам ТВ тунер за компютъра и изобщо не съм наясно какви други чудеса мога да правя с него, освен да гледам ТВ и да записвам.

Също ако някой е подкарал Тв на Булсатком през AverTV нека сподели начина и това да направя. Аз лично изкарвам сигнала, но само на един канал и после трябва през приемника да ги сменам и каквото е на него това е и на компа. Има ли вариант да ги изкарам всички на компютъра, за да се гледат там?

Благодаря на отзовалите се.

Едно време си играх с тунер и успях да го изкарам през virtualdub. От там има разни възможности. Вероятно има начин и през VLC но там съм пас. А мисля че няма начин, защото декодера на каналите е в приемника (кутията) и изхода е само видеосигнал

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.