Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на TV LCD 37'' - 40''

Featured Replies

Здравейте,

Ако някой може да ми даде съвет какъв телевизор да избера от 37'' - 40'' FULL HD до 1300 лева ще му бъда благодарен! :)

Аз съм се спрял на този.

Редактирано от cipollini (преглед на промените)

Няма да те убеждавам в предимставата на един или друг производител, модел и т.н. Аз самият съм на мнение, че това, което се предлага е с почти изравнение показатели.

Все пак един съвет - щом оглеждаш Sharp, намини и в Интерсервиз Узунов, все пак те са официални вносители на марката - може и да е по - евтино.

Редактирано от betkov (преглед на промените)

И във Интерсервиз Узунов е на същата цена, но е с 3 години гарнция.

Иначе какво да ти кажа за модела - най-евтиния Full HD 42" модел в момента. Това трябва да ти говори достатъчно.

Аз винаги бих взел една 42 инча плазма HD Ready /както съм и направил/, но ако те блазни по-високата резолюция действай.

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09053182

За да не правя нова тема да ви питам, кое е по-добре LCD или Plasma погледнато от към качество, живот и т.н.?

За да не правя нова тема да ви питам, кое е по-добре LCD или Plasma погледнато от към качество, живот и т.н.?

Тук вече се навлиза като в спора за първичното кокошката или яйцето, реално и двете технологии си имат предимства и недостатъци! .. иначе е доста дълго за обясняване, попрочети малко ако искаш и тогава на въпроса.....

LCD много ясно.PLAZMA е много стара технология.Вече има OLED,дори и лазерни скоро ако ги вкарат в България

Всъщност LCD-то е по-старата технология ако трябва да сме коректни, но това нищо не значи.

И като качество и като живот и двете технологии като цяло са равнопоставени за момента. Всичко зависи от това в какъв размер се целиш, за колко пари, какъв сигнал ще гледаш, към какво ще го закачаш и тн.

LCD много ясно.PLAZMA е много стара технология.Вече има OLED,дори и лазерни скоро ако ги вкарат в България

След като се порових видях, че LCD- то е по изгодно заради по-ниската си цена, докато плазмата маже LCD- то от всякъде.

Просто не е изгодна от към цена.

• Автор

Здравейте,

Мисля да взема този, какво ще кажете заслужава ли си парите? :cool:

Здравейте,

Мисля да взема този, какво ще кажете заслужава ли си парите? :D

Честно казано не! Най-малкото заради време за реакция 8ms. Пък и за тея пари има и с по-голям диагонал!

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Ти да не мислиш, че тези, на които пише 1 или 2 мс са по-бързи?

Матрицата на този е добра с отлични цветове и равномерна подсветка. Вярно, черното и контраста са слабички.

За 100 лева повече може да вземеш по-горния модел:

http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09053677

• Автор

Ако трябва да избирам между този SHARP 42" и за същите пари 37" PANASONIC кой да взема?

Благодаря!

Ако трябва да избирам между този SHARP 42" и за същите пари 37" PANASONIC кой да взема?

Благодаря!

Panasonic!

• Автор

Panasonic!

С какво е по добър PANASONIC с това че има 50 000:1 ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ ли?

С какво е по добър PANASONIC с това че има 50 000:1 ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ ли?

Да, пък и Sharp-а е поорязан откъм функции!

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

• Автор

SHARP е без DVB-C а само DVB-Т ще мога ли да гледам HD канали за които се плаща допълнително и ми казаха че трябва да си платя и 60-70 ЛВ. за допълнителен приемник. Ако има DVB-Т+С тунер налага ли се пак да се вземе този приемник.

Благодаря!

SHARP е без DVB-C а само DVB-Т ще мога ли да гледам HD канали за които се плаща допълнително и ми казаха че трябва да си платя и 60-70 ЛВ. за допълнителен приемник. Ако има DVB-Т+С тунер налага ли се пак да се вземе този приемник.

Благодаря!

Въпросът ти изискава много писане... speak.gif зависи от кой град си, кой е доставчика и т.н. Та затова поразгледай няколко теми за начало - цък и цък и после пак с по-конкретен въпрос huh.gif

• Автор

Въпросът ти изискава много писане... speak.gif зависи от кой град си, кой е доставчика и т.н. Та затова поразгледай няколко теми за начало - цък и цък и после пак с по-конкретен въпрос huh.gif

По конкретно ме интересува голяма ли е загубата че съм взел без DVB-C тунер. :yanim:

По конкретно ме интересува голяма ли е загубата че съм взел без DVB-C тунер. speak.gif

Не

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.