Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tърся програма за следене на времето

Featured Replies

Здравейте на всички.Искам да попитам за програма която да ми дава прогноза за времето и разни екстри като температура атмосверно налягане скорост на вятъра и прочие,като цялата тази информация да виждам на десктопа на компа.Знам,че със сигурност има доста такива програми.Ако някой ползва такава бих се радвал ако ми сподели мнението си коя е най добрата от този род.Благодаря Ви предварително за помоща и успех на всички :offtopic_s:

Аз позлвам един аддон който се прилага към Firefox-a ако си с Firefox и ако мислиш, че ще ти свърши работа ето аддона

Yahhpp Widgets...първообраза на притурките на МС

• Автор

Аз позлвам един аддон който се прилага към Firefox-a ако си с Firefox и ако мислиш, че ще ти свърши работа ето аддона

Благодаря ти сериозно пробвах да точно такова нещо търся но явно не правя нещо както трябва при настройката му защото когато попълня формата за място за което да се дава прогноза имам индикатори на дисплея но градусите си стоят на 0 и не помръдват.Явно не правя нещо както трябва...а толкова искам да го настроя sad.gif

Благодаря ти сериозно пробвах да точно такова нещо търся но явно не правя нещо както трябва при настройката му защото когато попълня формата за място за което да се дава прогноза имам индикатори на дисплея но градусите си стоят на 0 и не помръдват.Явно не правя нещо както трябва...а толкова искам да го настроя sad.gif

Оправих се :offtopic_s: Още веднъж благодаря сериозно за бързия отговор :D

Еми влизаш в менюто на аддона след това където пише Profile даваш Create и въвеждаш града от който си, след което под Profile пише General в дясно трябва да пише Unit of Measuure кликаш върху Metric след което Apply, OK и трябва да си готов :}

• 1 месец по-късно...

да ама само софия намира ВТ неможе да го намери даже ако трябва по точно аз сам от лясковец по принцип но и БТ сигороно ще ми помогни .. :whist:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.