Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Видеокарта 8600GT

Featured Replies

Колеги Имам видео карта Galazy 8600GT 512mb 128bit DDR3 и съм я включил с ТВ auta към ТВто и сичко си бачкаше добре докато един ден не ми извади образ на твто и видях че видеокабела е изключен , включих го и пак няма6е образ на тв оба4е се появи и проблем на монитора на компиютара ми ... като включа някой филм или игра и образа става целия на квадратчета (моаре) и така ... Някакви идеи какво е станало и дали може да се оправи sad.gif Благодаря предварително

post-220676-1252260056,69_thumb.jpg

Първо бих пробвал да деинсталирам драйверите на видео картата (почистване под safemode с DriverCleaner Pro) и DirectX-a, както и всички видео кодеци, които има на машината. Направи ги тези работи и след това инсталирай най-новите версии. Ако не помогне, бих се усъмнил във видео картата, но дали проблемът ще е в изходите или в паметите (това не ми прилича на артефакти) не знам. Също така, ако си барал работните честоти (овърклоквал), ги върни на стандартните.

• Автор

Аз преинсталирах драижарите обаче не се оправи проблема а и имам 2ри уиндоус и при него е така

Отвори компютъра и издвади видеото след което го почисти... Срещал съм този проблем с квадратчетата точно при непочистена карта ( вентилатора до толкова беше задръстен че дори не въртеше ) :rolleyes:

Най-сигурната проверка е да сложиш картата на друг компютър. Ако и там прави мизерии, значи е заминала. Тогава има два варианта - ако е гаранционна, отиваш и се разправяш дакото не ти дадат друга. Ако не е гаранционна, пак отиваш там откъдето си я купил, даваш им я да я погледнат (ако имат сервиз де) и ако не може нищо да се направи - нова.

NVidia имаха една подсерия от 8 -ма серия с дефектни видеокарти, които напървата година поради некачествени материали им се отлепваха чипове и ги подменяха тотално.

Дефектни десктоп модели:

GeForce 8300 GS (OEM) (released July, 2007)

GeForce 8400 GS (released June, 2007)

GeForce 8500 GT (released April, 2007)

GeForce 8600 GS (released April, 2007)

GeForce 8600 GT (released April, 2007)

GeForce 8600 GTS (released April, 2007)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.