Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows

Featured Replies

Здравейте в момента пиша от лаптопа защото се получи проблем с компа... Та снощи някав по skype ми прати файл и линк към някав сайт с йероглифи... След като се изпрати файла беше без иконка а празно поле като на програма. Отворих го аз и изчаках след 5 сек. премигна екрана и нищо нестана. След това изтрих файла и си продълвих работата. След около няколко минути излезе някав error с жълт знак ама аз нему обърнах внимание и дадох Ок. След това също след няколко минути излезе друг error с червен знак и skype спря. Пак нему обърнах внимание и дадох Ок и си пуснах пак skype без проблеми. И от там нататък нямаше никакви проблеми. Изключих компютъра и на другия ден като го пуснах стана следното: зарежда на "Добре Дошли" показва Desktop-a за около 1-2 сек. примигва екрана и веднага почва да се отписва от User-a и ме връща на положението да избирам с кой User да вляза но аз имам само един. Като цъкна да влезе пак премигва екрана показва Desktop-a за 1-2 сек. и пак ме връща да избирам User. Опитах чрез всички начини да вляза през менюто от F5 включително и през Save Mode но все едно и също все ме връща на User. Та имали някакав начин да се оправи това или последния вариант е да се преинсталира но неискам да го преинсталирам защото имам важни файлове. Ако наистина има някакаш начин да се премахне това постояно излизане от User моляви пишете защото останх с впечатлението че е от този файл от skype е Virus, червей или просто някво хакване на Windows. ;) Благодаря ви предварително ! :sobbing:

Здравейте в момента пиша от лаптопа защото се получи проблем с компа... Та снощи някав по skype ми прати файл и линк към някав сайт с йероглифи... След като се изпрати файла беше без иконка а празно поле като на програма. Отворих го аз и изчаках след 5 сек. премигна екрана и нищо нестана. След това изтрих файла и си продълвих работата. След около няколко минути излезе някав error с жълт знак ама аз нему обърнах внимание и дадох Ок. След това също след няколко минути излезе друг error с червен знак и skype спря. Пак нему обърнах внимание и дадох Ок и си пуснах пак skype без проблеми. И от там нататък нямаше никакви проблеми. Изключих компютъра и на другия ден като го пуснах стана следното: зарежда на "Добре Дошли" показва Desktop-a за около 1-2 сек. примигва екрана и веднага почва да се отписва от User-a и ме връща на положението да избирам с кой User да вляза но аз имам само един. Като цъкна да влезе пак премигва екрана показва Desktop-a за 1-2 сек. и пак ме връща да избирам User. Опитах чрез всички начини да вляза през менюто от F5 включително и през Save Mode но все едно и също все ме връща на User. Та имали някакав начин да се оправи това или последния вариант е да се преинсталира но неискам да го преинсталирам защото имам важни файлове. Ако наистина има някакаш начин да се премахне това постояно излизане от User моляви пишете защото останх с впечатлението че е от този файл от skype е Virus, червей или просто някво хакване на Windows. ;) Благодаря ви предварително ! :sobbing:

Преинсталирай само Skype,и друг път гледай по-добре на какво щракаш Ok.

• Автор

Преинсталирай само Skype,и друг път гледай по-добре на какво щракаш Ok.

Разбирам но как да преинсталирам Skype като изобщо неми дава да вляза в PC. Само и постояно Log Out User-a... sad.gif

Разбирам но как да преинсталирам Skype като изобщо неми дава да вляза в PC. Само и постояно Log Out User-a... sad.gif

Пробвай да влезеш под Safe Mode като администратор.

Натисни два пъти Ctrl+Alt+Del на екрана за Добре дошъл

• Автор

Пробвай да влезеш под Safe Mode като администратор.

Натисни два пъти Ctrl+Alt+Del на екрана за Добре дошъл

Нали писах че съм пробал всички Mode's включително и Safe Mode под ADMINISTRATOR. Но просто неми дава да вляза продължава само да Log Out User-a... sad.gif

Тогава със стартрането натисни бутона F8, така е поне при мен, и избери опцията Last known good configuration, качи си най-важното от Хард диска до периода, в който те върне и пре-инсталирай Уиндоуса.

Или userinit.exe е развален - по-малко вероятно. Или пък имаш вирус или остатъци от него. Това поведение се получава, когато в стойността Userinit от ключа HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Wi ndows NT\CurrentVersion\Winlogon е указан файл, който не може да бъде намерен. Има едни вируси, които записват името на своя файл вътре. И ако антивирусната ги прехване и ги изтрие, те очевидно не могат да се изпълнят и се получава този ефект.

Затова, след като сте сигурни, че файлът userinit.exe е истинският на Microsoft и не е заразен, просто напишете в тази стойност в ключа:

userinit.exe,

Запетаята накрая трябва да я има!

А писането в registry може да стане или през мрежата, или след като се зареди Windows от CD

Копирано е от :

http://hardwarebg.com/forum/showpost.php?p=1853132&postcount=4

Или repair през recovery console-ата от инсталационен диск с Уиндоус (chkdsk /r би трябвало да свърши работа), после сваля информацията и преинсталира на чисто.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.