Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Toshiba G920 - информация

Featured Replies

Привет,

Училището почна, а аз продължавам да бачкам като загубен... ;) проект за елекнронно обучение в средното училище основано на Moodle . Очаквах че ще е доста по лесно, но уви....

Сега на темата...

Следващия месец очаквам да получа солидно възнаграждение и искам да си вземе модерен телефон... :)

Имам претенции да е с Wi-Fi и GPS възможност са четене на документи,скайп... абе джобен лаптоп...

Честно казано тоя 15инчов лаптоп не ми се мъкне всеки ден в даскало пък се налага да оправям разни неща и затова. Пък и искам да си сменя Алкатела OT-825...

Спрял съм се на Toshiba G900 - сладур за по-малко от 400лв. , ама няма GPS sad.gif

G920 има , но никъде не му намирам цена...

Надявам се да ме орентиране за цена и магазини или за негов конкурент за сума до около 600лв. (манииии как ще ме заболи ако си купя боклук, шото сега разбрах какво е да бачкаш). Благодаря ви предварително....

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

...

Спрял съм се на Toshiba G900 - сладур за по-малко от 400лв. , ама няма PDA sad.gif

...

какво имаш предвид с горното твърдение. PDA е клас устройства, не функция

• Автор

какво имаш предвид с горното твърдение. PDA е клас устройства, не функция

Извинявам се, имах предвид GPS... :)

Извинявам се, имах предвид GPS... :)

ВИнаги можеш да си купиш външен и да го ползваш когато ти трябва. А според мен с тази разделителна способност и пълната клавиатура си е доста изгодно предложение

• Автор

ВИнаги можеш да си купиш външен и да го ползваш когато ти трябва. А според мен с тази разделителна способност и пълната клавиатура си е доста изгодно предложение

Не намерих информация за GPS към G900 ,а ми де иска да има. За G920 някои знае ли дали изобщо дали са го пуснали на пазара...

Сигурно има предвид GPS колегата.

G900 е бърза машинка , с качествен дисплей и добра батерия.

Но и габаритите и са добри :

6c059fec23b8ba4ecd4fe8ffbd3e550f_120x90.jpg

Ако не държиш на офис-приложенията и gsm модул , разгледай nokia N810 .

Успех :)

• Автор

Сигурно има предвид GPS колегата.

G900 е бърза машинка , с качествен дисплей и добра батерия.

Но и габаритите и са добри :

6c059fec23b8ba4ecd4fe8ffbd3e550f_120x90.jpg

Ако не държиш на офис-приложенията и gsm модул , разгледай nokia N810 .

И това гледах като вариант, но съм се спрял на Toshiba. В училище всички са луднали по Ipod. За мен това е чиста загуба на пари. Трябва ми нещо сигурно и качествено в допустимия бюджет... Не че нямам доверие на Нокиа , но предпочитам Toshiba.

Разбира се , на вкус и цвят приятели няма.

Пиша си мнението , като човек , ползващ и двата апарата.

G900 има и видеоускорител Nvidia Go5500 , но...само го има.Никой плейър не го ползва , с исключение на един - TCPMP GO5500 edition(правен от ентусиасти) , с малки уговорки.

Като пуснеш филм с него , неконвертиран , плейва го , без да се замисля.

Но... няма субтитри , след като ползваш плейъра , трябва да рестартираш покета , защото като заспи , няма събуждане(бъг , само махането на батерията помага)

Бих ти препоръчал Omnia:

http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

, нищо че е с по-ниска резолюция дисплея , като производителност на платформата , време на работа и цена , няма конкуренция.

Успех

• Автор

Разбира се , на вкус и цвят приятели няма.

Пиша си мнението , като човек , ползващ и двата апарата.

G900 има и видеоускорител Nvidia Go5500 , но...само го има.Никой плейър не го ползва , с исключение на един - TCPMP GO5500 edition(правен от ентусиасти) , с малки уговорки.

Като пуснеш филм с него , неконвертиран , плейва го , без да се замисля.

Но... няма субтитри , след като ползваш плейъра , трябва да рестартираш покета , защото като заспи , няма събуждане(бъг , само махането на батерията помага)

Бих ти препоръчал Omnia:

http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

, нищо че е с по-ниска резолюция дисплея , като производителност на платформата , време на работа и цена , няма конкуренция.

Успех

Благодаря! :) А някаква информация за G920 имаш ли?

Както писах и в друга тема, батерията на G900 не успява да му смогне.

Затова пък има ентусиастки сайт от който можеш да си свалиш нова версия (9.1) на Windows-а и да си решиш проблема.

G920 няма QWERTY клавиатура и се очаква да е над 1000 лв.

Най-добре си вземи G900 + отделен GPS за още 200 лв.

Omnia-та не е лош телефон, но ако ще доплаща (и иска да е всичко в едно) по-добре да даде още 200-400 лв за N97, N900, G920, iPhone 3G и т.н.

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

• Автор

Както писах и в друга тема, батерията на G900 не успява да му смогне.

Затова пък има ентусиастки сайт от който можеш да си свалиш нова версия (9.1) на Windows-а и да си решиш проблема.

G920 няма QWERTY клавиатура и се очаква да е над 1000 лв.

Най-добре си вземи G900 + отделен GPS за още 200 лв.

Omnia-та не е лош телефон, но ако ще доплаща (и иска да е всичко в едно) по-добре да даде още 200-400 лв за N97, N900, G920, iPhone 3G и т.н.

Линк към GPS за G900 може ли? Ако е на такава цена общо излиза 600 лева (идеално).

• Автор

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1623&sub=shop

В бюджета 600 се вписва съвсем спокойно , G 900 не я препоръчвам , много голям и тежък покет ,намира се и за 250лв.

Ех... :) Изкушаваш ме. Предимствата му са два - камерата и радио. Проблемът ще е следният - няма клавиши, а на мен ще ми се налага бърза работа (с времета няма да е чак такъв проблем) пък и повече вярвам на Toshiba... ще ми се наложи още да обмисля...

Най-рано края на следващия месец ще си купя нещо, но искам да съм наясно какво точно ще е...

Ще бъдете идеални ако ми кажете и GSM със C++ компилатор :wors:

• Автор

Предпочитам да е нов, с гаранция...

Добре, стана ясно че ще се избира между G900 и Samsung i900 Omnia. Кажете вашето мнение - кое е по-добро...

Линк към GPS за G900 може ли? Ако е на такава цена общо излиза 600 лева (идеално).

Нямах в предвид GPS за G900, а просто да си купиш отделен.

Относно C++ трябва ти среда, не само компилатора. По принцип най-лесно е да си свалиш SDK-то за Windows Mobile 9 6 и да си програмираш за него на РС (даже си има и емулатори за тестове), след което само си пускаш програмите на телефона...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Нямах в предвид GPS за G900, а просто да си купиш отделен.

Относно C++ трябва ти среда, не само компилатора. По принцип най-лесно е да си свалиш SDK-то за Windows Mobile 9 и да си програмираш за него на РС (даже си има и емулатори за тестове), след което само си пускаш програмите на телефона...

Вероятно имаш предвид Windows Mobile 6, a не 9 :nono:

Предпочитам да е нов, с гаранция...

Добре, стана ясно че ще се избира между G900 и Samsung i900 Omnia. Кажете вашето мнение - кое е по-добро...

Samsung-a естествено, но пък за още 200 лв - Nokia N97 :cool:

Вероятно имаш предвид Windows Mobile 6, a не 9 :eek:

Да де 6.0, 6.1 или 6.5 като излезе :P

• Автор

Отново съм аз....

Та... може и да склоня за Iphone (не ipod touch) . Проблемът е следният - иска ми е само това - без сим карта да трябва да се купува и договор. Не претендирам да е с 16 гига. 8 ми стигат... Надявам се да ме насочите към определен магазин с приемливи цени... Благодаря Ви предварително...

Отново съм аз....

Та... може и да склоня за Iphone (не ipod touch) . Проблемът е следният - иска ми е само това - без сим карта да трябва да се купува и договор. Не претендирам да е с 16 гига. 8 ми стигат... Надявам се да ме насочите към определен магазин с приемливи цени... Благодаря Ви предварително...

8гб -та версия на Iphone не може да снима видео нали знаеш? И май ще ги спират в ЕС защото експлодират на хората в джоба. Замисли се :)

• Автор

8гб -та версия на Iphone не може да снима видео нали знаеш? И май ще ги спират в ЕС защото експлодират на хората в джоба. Замисли се :)

Бе четох уж, че може да се заснема видео, но това ми е последният проблем. Лично аз не обичам да ме снимат, камо ли за клипове... Ако няма 8, 16 е супер пак, но цената е определящото в случая...

Екслодират в джоба? Магазин от който може да се купи без договор?...

Бе четох уж, че може да се заснема видео, но това ми е последният проблем. Лично аз не обичам да ме снимат, камо ли за клипове... Ако няма 8, 16 е супер пак, но цената е определящото в случая...

Екслодират в джоба? Магазин от който може да се купи без договор?...

Като казвам "експлодират" имам предвид наистина! Не цената...устройството просто гърми като бомбичка :)

• Автор

Като казвам "експлодират" имам предвид наистина! Не цената...устройството просто гърми като бомбичка :)

Дам.. неска проверих цената... без коментар...

Най-вероятно ще си взема Samsung i900 . Тошибана е страхотна , но нещо на живо не ми хареса много много...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.