Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за e107

Featured Replies

Ползвам e107 система. Имам контактна форма. Хоствам сайт на локален сървър. Имам проблем с пощенския сървър . Проблемът е, че не знам какви настройки да задам в имейл настройките ! Ще можете ли да ми кажете какви трябва да са :eek:

Той проблемът ти не с е107 а с настройките на пощенския ти сървър и по-точно в настройките в PHP.INI. Трябва да разрешиш изпращането на мейлове чрез PHP.

А в е107 получаването и изпращането на мейлове си става само няма много за настройване. Само трябва да посочиш мейл, от който да се изпраща и това е.

И да знаеш, че за карловци винаги съм насреща!

Редактирано от account-bg (преглед на промените)

• Автор

Той проблемът ти не с е107 а с настройките на пощенския ти сървър и по-точно в настройките в PHP.INI. Трябва да разрешиш изпращането на мейлове чрез PHP.

А в е107 получаването и изпращането на мейлове си става само няма много за настройване. Само трябва да посочиш мейл, от който да се изпраща и това е.

И да знаеш, че за карловци винаги съм насреща!

Защо, да не би да си от Карлово или защото Васил Левски Е от ТУК :cool::angry::beat:

А този php.ini къде да го намеря и какво трябва да променя вътре :beer:

Нагласих го да изпраща с php и ми изписва това :

Имейла не беше изпратен. Верочтно е сървара Ви да не е настроен правилно да изпраща имейли. Моля пробвайте отново като използвате SMTP или се свържете с Вашият хостинг за проверка на техните настройки за пращане на имейл. :nono:

Редактирано от BoBsONa (преглед на промените)

• Автор

А, и отделно искам да питам защо ми излизат йероглифи ������ ?

http://radiofeeling.sytes.net

Oт карлово съм но живея във Варна.

Къде ти е PHP.INI зависи от сървъра който ползваш, но ако си пуснеш едно търсена на файл и ще го намериш.

Вътре в самия файл има подробни инструкции, но са наанглийски. Трябва да разкоментираш някои от коментарните редове. Те са обозначени с "//" и на някакво място трябва да си ги махнеш.

В е107 си го остави на php настройката на мейла

А това "������" ти излиза на сайта защото имаш някакви проблеми с кодировките. Вероятно сървъра ти е под Windows - забелязал съм, че този проблем се появява там. и той се появява само при дати, месеци и т.н. защото ги ползва директно от системата на уиндоуса, а там кодировката е cp1251, а е107 работи с utf8 по подразбиране

• Автор

Междо другото влезнах в админ панела > езици > инструменти > там пише изберете език за проверка и аз избрах Bulgarian след това натиснах започване на проверка и ми излезе при кои български файлове преведени има грешки и ето ги те и моля кажете как да ги оправя :

error1.JPG

error2.JPG

error3.JPG

error4moduli.JPG

error5moduli.JPG

error6moduli.JPG

error7themes.JPG

Все се чудя от какво са тези грешки ? :down:

Междо другото влезнах в админ панела > езици > инструменти > там пише изберете език за проверка и аз избрах Bulgarian след това натиснах започване на проверка и ми излезе при кои български файлове преведени има грешки и ето ги те и моля кажете как да ги оправя :

Все се чудя от какво са тези грешки ? :)

ненужни реплики при изразяването. на Аглийски има нужда, на Български не.

Редактирано от e107 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.