Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia N82 или N95

Featured Replies

Кой от двата телефона свири по-силно, защото се колебая кой да си взема

със сигурност не си вземай Н95...всички познати, които имаха такъв го продадоха....а една позната го ремонтира колко пъти вече не знам и не го е продала още само, защото няма пари да си вземе друг :)...

със сигурност не си вземай Н95...всички познати, които имаха такъв го продадоха....а една позната го ремонтира колко пъти вече не знам и не го е продала още само, защото няма пари да си вземе друг :)...

Човече що ръсиш простотий? Н95 е най-железния телефон. Имам го вече от 1год. и не мога да съм по-доволен. Взимай н95...много по-добър е. Кви ремонти кви глупости? Въпросната приятелка трябва да си вземе телефон от 10лв щом така ги пази. :) И като го продаде мисля че ще има достатъчно пари да си вземе друг, не си съчинявай.

Аз имам N95 от година и 8 месеца и не съм имал проблеми. Телефонът свири по-силно от 82-то , но в техническата част нямат никаква разлика. Само си харесай дизайн и взимай. :)

В този раздел, когато питат за нещо, отговарят само тези, които знаят и имат ПРЯКО НАБЛЮДЕНИЕ! Изказвания, като твоите за последните модели на фирмите, просто не са уместни тук. Следващо такова, ще бъде трито.В раздела вземат участие само знаещите и работещи с моделите. Другите само четат и питат.

С уважение!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Зимай n82 , като цяло хардуера на двата тел-а е еднакъв , но n82 има една съществена разлика има ксенонова светкавица , за разлика от смешната диодна такава на н95 , което прави нощните снимки с н82 с качество което е несравнимо с тези н н95 , второ имат малка разлика в екрана , разделителната способност е една и съща 320ь240 но на н95 диагонала е малко по голям , което прави пиксела д аизглежда по голям и ръбат ( по кофти видимост ) , на н82 е по-малък диагонала , точно идеалното ( не много малък като на 6120 и не много голям като на н95 ) , трето н82 има кандибар дизайн който поне според мен е по-добър ( въпрос на лично мнение все пак ) , докато слайд дизаийна на н95 води до халтаене на слайда след месеци употреба , звука на н95 и н82 е напълно еднакъв , като басите при н82 са по-добри ( ако може да се говори за такива на телефон де ) , с последния фирмуеър в31 на н82 гпс-а заключва почти моментално , при н95 не мога да кажа отървах се от него преди да му ъпгрейднат фирм-а , недостатък и на двата тел-а е батерията , която при нормално ползване държи до 2 дни ( wifi , gps , разговори), и при по умерено ползване 3 дни с намалена яркост ( до преди фирм в31 беше по-лошо ) , сега и мое лично мнение , имах и двата , смених н95 за н82 и смятам че е по-добрия телефон , а за 6120 имам наблюдения от роднини

Слайда наистина хлопа...фабрично, но може да се оправи, моя вече не хлопа..има доста клипчета в ютуб как става. А за звука, не можеш да ми кажеш че n82 свири колкото n95...просто не е вярно. За разделителната способност...Говориш абсолютни глупости. Виждал ли си n95? Кое му е ръбатото на пиксела? ХАХА Според мен по-големият дисплей е предимство а не недостатък... 2-3 дни е повече от доволно да ти държи батерията предвид възможностите на телефона. Светкавицата на н95 изобщо не е смешна, прави страхотни нощни снимки...Не ми се вярва да си имал такъв телефон щом ръсиш глупости :)

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Зимай n82 , като цяло хардуера на двата тел-а е еднакъв , но n82 има една съществена разлика има ксенонова светкавица , за разлика от смешната диодна такава на н95 , което прави нощните снимки с н82 с качество което е несравнимо с тези н н95 , второ имат малка разлика в екрана , разделителната способност е една и съща 320ь240 но на н95 диагонала е малко по голям , което прави пиксела д аизглежда по голям и ръбат ( по кофти видимост ) , на н82 е по-малък диагонала , точно идеалното ( не много малък като на 6120 и не много голям като на н95 ) , трето н82 има кандибар дизайн който поне според мен е по-добър ( въпрос на лично мнение все пак ) , докато слайд дизаийна на н95 води до халтаене на слайда след месеци употреба , звука на н95 и н82 е напълно еднакъв , като басите при н82 са по-добри ( ако може да се говори за такива на телефон де ) , с последния фирмуеър в31 на н82 гпс-а заключва почти моментално , при н95 не мога да кажа отървах се от него преди да му ъпгрейднат фирм-а , недостатък и на двата тел-а е батерията , която при нормално ползване държи до 2 дни ( wifi , gps , разговори), и при по умерено ползване 3 дни с намалена яркост ( до преди фирм в31 беше по-лошо ) , сега и мое лично мнение , имах и двата , смених н95 за н82 и смятам че е по-добрия телефон , а за 6120 имам наблюдения от роднини

Пич, доскоро по-големият дисплей беше Предимство. А N95 8GB има още по-голям диагонал, и мога да ти кажа че не е особено ръбат...

Слайд дизайна има едно предимство - а именно, много по-компактен е.

Имам преки набл8дения

Не си взимай нокиа н95.Батери не държи достатъчно дълго на 1-2 дена и се зарежда.Като музика не е зле дисплей също.Слайда хлопа и телефона е грозен

Имах достатъчно дълго време N95 8GB и имам наблюдения над N82, за да кажа: Звука на N95 е по-силен. За светкавицата да не ти пука ако не си маниак, защото почти няма разлика. Има по-голям екран (при N95 8GB е още по-голям), няма никакви "ръбати пиксели". Дизайна естествено е по личен избор. N95 е по-голям. Батерията не държи много, зависи от яркостта на дисплея и ползването. Да не забравяме, че е двоен слайдер, разбира се ако са ти полезни допълнителните копчета за филми, музика и N-Gage игри. Слайдерът започва да хлопа след време, но както казаха, това може да се оправи. N82 не съм го изтървал (тъй като не беше мой), но N95 8GB беше железен - няма и драскотина. Аз бих избрал N95, просто ми е по-удобен за ползване.

п.п. Изказвания като "телефона е грозен" са просто безсмислени.

Редактирано от azot4o (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.