Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DVD-ROM не чете дисковете от вестниците

Featured Replies

Здравеите на всички , пожелавам ви Весела Коледа и Щастлива Нова Година

та проблема ми е : наскоро открих че моя DVD-ROM LG DRD8160B не отваря дисковете който вървят със вестниците и списанията, но иначе с дисковете от видео рентовете нямам проблем , някаква идея , мен ме съмнява че не подържжа някой от различните формати

Здравеите на всички , пожелавам ви Весела Коледа и Щастлива Нова Година

та проблема ми е : наскоро открих че моя DVD-ROM LG DRD8160B не отваря дисковете който вървят със вестниците и списанията, но иначе с дисковете от видео рентовете нямам проблем , някаква идея , мен ме съмнява че не подържжа някой от различните формати

<{POST_SNAPBACK}>

Това,което излиза на матрични DVD-та е строго съобразено с DVD-стандарта.Ако имаш проблем,то би трябвало да бъде със записани DVD-та (напр.ако не се чете DVD-R или DVD+R).Не би трябвало да имаш проблеми със матрични официални DVD-та.По-скоро си виж програмата,с която ги гледаш.

P.S.Какво по-точно значи,че не ги отваря?Напиши какво се случва.

Редактирано от pland (преглед на промените)

• Автор

"please insert a disk into drive" не че не го отваря изобщо не ги разпознава ;), точно и аз това се чудя , те са матрични и би трябвало да нямам проблем , да не е нещо с firmware? че ми е доста стар модела

Редактирано от t0ny (преглед на промените)

• Автор

аве казвам ти че с дисковете от рентовете нямам проблем , как да отворя с Power DVD тъпия диск като изобщо не го разпознава и то не един а с няколко съм пробвал (не е проблема и в дисковете)

"please insert a disk into drive" не че не го отваря изобщо не ги разпознава ;), точно и аз това се чудя , те са матрични и би трябвало да нямам проблем , да не е нещо с firmware?  че ми е доста стар модела

<{POST_SNAPBACK}>

Най-вероятното за да не се разпознават дисковете,е проблем с фърмуера.Ако имаш възможност го обнови (ако има по-нов на сайта на производителя).Ако няма...честито ти ново устройство. cool.gif

• Автор

Най-вероятното за да не се разпознават дисковете,е проблем с фърмуера.Ако имаш възможност го обнови (ако има по-нов на сайта на производителя).Ако няма...честито ти ново устройство. cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

в сайта на LG намерих фърмуера за мойто чудо ,сега чета как се прави тоя ъпдейт че досега не бях се сблъсквал с такова нещо , мисля че си прав ако не стане с него време е да помисля за нов ДВД РОМ

• Автор

eeeee всичко излезна от firmware след успешен ъпдейт вече ги чете без проблем , ех добре че е тоя форум ако не бях разбрал така си щях да си хвърля хубавия ROM ей имам го това LG от 2001 много сам си доволен 4г вярна служба и днес за пръв път го отворих да го чистя а то се оказа че проблема е другаде , но нищо сега е с нова смазка и направо хвърчи cool.gif

eeeee всичко излезна от firmware след успешен ъпдейт вече ги чете без проблем , ех добре че е тоя форум ако не бях разбрал така си щях да си хвърля хубавия ROM ей имам го това LG от 2001 много сам си доволен  4г вярна служба и днес за пръв път го отворих да го чистя а то се оказа че проблема е другаде , но нищо сега е с нова смазка и направо хвърчи cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Честито! :);)

Здравейте на всички.Весела коледа. t0ny може ли дадеш линка на LG да поразгледам какво предлагат.Благодаря предварително.

• Автор
Здравейте на всички.Весела коледа.  t0ny  може ли дадеш линка на LG да поразгледам какво предлагат.Благодаря предварително.

<{POST_SNAPBACK}>

тъй като не съм сигурен какво точно искаш да разгледаш в LG (не си уточнил)

www.lge.com cool.gif

Става въпрос за фърмуера на LG устроиствата.Аз ползвам CD-ROM GSR-8525B,CD-RW GSE-8526B,DVDRAM-GSA-4082B и DVDRAM-GSA-4167B.Искам да видя дали има нов firmware за тях.Благодаря за горния линк ,ще потърся имформация.

Благодаря ви момчета.Да сте живи и здрави.Весела коледа на всички ХО ХО ХО.

• 2 години по-късно...

Здравейте.

Хора някои да има фирмуера на DVD-ROM LG DRD8160B, че нещо ми се развали и не мога да отварям ДВД-та

Да, сайта на LG със сигурност има. Може и малко почистване да пробваш също.

От там сжалих един фирмуаре ма като го стартирах ми излязоха само въпросчеста.

какво мога да направя

От там сжалих един фирмуаре ма като го стартирах ми излязоха само въпросчеста.

какво мога да направя

Можеш да си оправиш кирилицата вероятно. Има теми за това.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.