Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

купуване от amazon.com

Featured Replies

Искам да питам просто дали някой си е купувал нещо от amazon.com. Искам да си купя една клавиатура за лаптоп от amazon.com понеже е много ефтина.

виж в details- shipment дали я има за цяла европа, до колкото знам главно книги и дискове/двд/игри докарват до тук, малката пратка е 20 $. но клавиатура няма да се събере в малка, ще трябва средна, цена не знам

• Автор

виж в details- shipment дали я има за цяла европа, до колкото знам главно книги и дискове/двд/игри докарват до тук, малката пратка е 20 $. но клавиатура няма да се събере в малка, ще трябва средна, цена не знам

Благодаря за отговора!

Стигнах до края да си плащам и вкарах българския адрес и накрая ми излезе, че до тази дестинация неможе да се праща.

Благодаря за отговора!

Стигнах до края да си плащам и вкарах българския адрес и накрая ми излезе, че до тази дестинация неможе да се праща.

няма такова нещо.

ако ти даде това съобщение, значи няма налично количество най-вероятно. Аз съм пазарувала два пъти от Amazonр като първия път ми доставиха поръчката на вратата вкъщи, а миналия или по-моналия месец пък си я получих чрез Български пощи. Те ми звъннаха, че имам пратка и да ида да си я взема :)

П.П.Вкарваш данните си от виза нали, че с маестро не става :wors:

Amazon-UK пращат много повече видове стоки до България, отколкото американския вариант Amazon.com. А и разходите за транспорт от Англия са по-малки. Има и немски и френски вариант, разгледайте. Коректни са и стоките са опаковани надеждно. Картата наистина трябва да е Visa или MasterCard, с Maestro не става.

няма такова нещо.

ако ти даде това съобщение, значи няма налично количество най-вероятно. Аз съм пазарувала два пъти от Amazonр като първия път ми доставиха поръчката на вратата  вкъщи, а миналия или по-моналия месец пък си я получих чрез Български пощи. Те ми звъннаха, че имам пратка и да ида да си я взема ;)

П.П.Вкарваш данните си от виза нали, че с маестро не става  :P

Има, има :-) . Не доставят компютърни компоненти със сигурност. Друго не ми е трябвало и не съм пробвал. Но знам че за книги, дискове, дрехи<ако имат> няма проблеми.

Опитай да си поръчаш компютърен компонент и виж какво ще ти изпише когато си дадеш държавата и цъкнеш next.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.