Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

windows 7 100 % CPU натоварване без видим процес

Featured Replies

Здравейте,

Търсих нещо по въпроса за 100% CPU натоварване, обаче попадам все на обяснения, когато процеса в таск-мениджъра е ясен, пък бил той който и да е.. Аз не ползвам виндовс, обаче се налага да оказвам помощ и ето днес ми сервираха следния проблем:

Още с запуска на системата с виндовс ultimate 32 бита върви страшно бавно, макар и вярно. Има 100% натоварване на процесора, но не излиза никакъв процес, който да го консумира. Има инсталирана comodo антивирус без някакво задействие. КОмпютъра го ползват най вече из интернет.Проверих паметта - няма грешки , както на дискове и т.н. В "сейв мод" положемието е същото с товара.

Резюме : не ползвам тази ОС но моля за някакъв разумен план за действие или линк към евентуално решение. :speak::whist:

Здравейте,

Търсих нещо по въпроса за 100% CPU натоварване, обаче попадам все на обяснения, когато процеса в таск-мениджъра е ясен, пък бил той който и да е.. Аз не ползвам виндовс, обаче се налага да оказвам помощ и ето днес ми сервираха следния проблем:

Още с запуска на системата с виндовс ultimate 32 бита върви страшно бавно, макар и вярно. Има 100% натоварване на процесора, но не излиза никакъв процес, който да го консумира. Има инсталирана comodo антивирус без някакво задействие. КОмпютъра го ползват най вече из интернет.Проверих паметта - няма грешки , както на дискове и т.н. В "сейв мод" положемието е същото с товара.

Резюме : не ползвам тази ОС но моля за някакъв разумен план за действие или линк към евентуално решение. :speak::whist:

В Task manager показани ли са процесите за всички потребители ?

Може да се използва и Sysinternals Process Explorer.

• Автор

Тестовете ги правих след рестарт, когато в системата съм само аз root...aa администратора, т.е няма други логанти юзери.

Sysinternals Process Explorer. - това какво дава повече ?

Тестовете ги правих след рестарт, когато в системата съм само аз root...aa администратора, т.е няма други логанти юзери.

Sysinternals Process Explorer. - това какво дава повече ?

На Task manager-а отдолу вляво има едно боксче Show processes from all users

• Автор

Не че няма да погледна, но каква е логиката да има стартиран процес при условие че юзъра не се е логвал след рестарта в системата? Как точно би се стартирал процес от негово име :speak: Това Виндовс било много странна работа :whist:

Не че няма да погледна, но каква е логиката да има стартиран процес при условие че юзъра не се е логвал след рестарта в системата? Как точно би се стартирал процес от негово име :speak: Това Виндовс било много странна работа :whist:

NETWORK_SERVICE и SYSTEM също са потребители.

• Автор

Хах ...много интересно. След 15 мин чакане да покаже всички процеси виндовса заби до черен екран с показалец на мишка и толкова. После обаче направих следния експеримент:

В сейф мод процесора тотално се успокои

в сейф + мрежа пак е 100% и не показва нищо "замръзва"

Значи е нещо между нищото и мрежата ....би трябвало да е адаптера за wifi обаче пък доколкото виждам даже имам елемент на инернет, т.е работи :)

Редактирано от juve (преглед на промените)

май пак ще се ходи до раздела на HJT Team, а.......

поне аз като ги видя тези 100% тва ми е първата асоциация

• Автор

Мдаа виновника е открит. В основата седя аз , като проблемно задклавиатурно устройство , което малко го е еня за вируси и не му дреме като слага на чуждите компоти comodo антивирус , който не е за виндовс 7 :clap: Оказа се процес от проактивната защита на антивируса ...беше изключена завинаги и сега се надявам че avira ще крепи вратата за вирусите някак си ....като да не се сещат за мен . :clap: Благодаря на всички ,които дадоха по една ръка и ме освободиха от тази работа :clap:

Смещното в случая беше , че така и не успях да погледна процесите, докато не се логнах дистанционо от истинският ми компот и тогава всичко си каза .... сагата завърши :clap:

Редактирано от juve (преглед на промените)

Сomodo Internet Secutity си баца идеално на win7

• Автор
Сomodo Internet Secutity си баца идеално на win7

Ами баца си, ама антивируса прибципно има някакъв хлаб да яде още. И на моята Виртуалка не е направил нищо засега но ...не ми се занимава с нищо и ако ще ме викат да човъркам антивируси - не благодаря. Иначе за огнената стена нямам претенции - винаги си е била добра според мен познавам я от времето когато ползвах Виндовс и бях много доволен ако трябва да съм честен.. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.