Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за алтернативна почивка на българското черноморие

Featured Replies

Здравейте на всички, имам лично питане, за което не открих по-подходящ раздел.

Десет колеги на жена ми (немци, от 23 до 30-годишни) са се ентусиазирали да посетят България с нас, като се връщаме лятото натам и да останат за около седмица. Млади и свестни са, хора на изкуството и няма да се чувстват на мястото си по масовите курорти от рода на Сл. Бряг, Златни Пясъци и подобни. Затова искаме да ги заведем на някакво малко, чисто, тихо и идилично място, на което няма да им се наложи да се сблъскат с повръщащи по тротоарите малоумници, няма да ги блъсне някоя насмъркана мутра с беемвето и като цяло ще си починат - колкото по-малко урбанизация, шум и навалица, толкова по-добре. Би било идеално, ако в близост (или в самото населено място) се провеждат културни мероприятия. Като цяло търсим сравнително малко и по-непопулярно място с хубава природа, незамърсено и незастроено. Не са капризни откъм място за спане, но е добре да има елементарни условия за пребиваване като чисти тоалетни, например. Мислим за малка вила под наем, някакво семейно хотелче или нещо от рода, но тъй като не сме в България в момента, ни е малко трудно да проучваме от разстояние.

Ще се радваме да споделите личния си опит, ще сме благодарни за всякакви идеи.

Предварително благодаря на всички отзовали се.

Според мен се ориентирайте повече към южното черноморие.От Бургас надолу повечето по-малки курортни селца са спокойни...

• Автор

Според мен се ориентирайте повече към южното черноморие.От Бургас надолу повечето по-малки курортни селца са спокойни...

Да, вероятно далеч на юг е добре. Някакви конкретни предложения за градче и място за преспиване на 12 човека?

Да, вероятно далеч на юг е добре. Някакви конкретни предложения за градче и място за преспиване на 12 човека?

точно по черноморието ли искаш?

• Автор

точно по черноморието ли искаш?

Да, искат море, че тук наблизо си нямат.

Местенцето е Riviera цък

Единствено там успяваме да презаредим батериите, а и е съвсем близо до Варна..

Поради високите цени, там ходят предимно чужденци...уединено е, спокойно, красиво и страшно романтично..

Здравей, Всяка година ходим в Китен с приятелите. Изключително спокойно е. Плажа е много чист и спокоен. Да не говорим, че цените са супер народни. По това време има хубави квартири за по 5лв. Има доста семейни хотелчета които много ще ви се зарадват по това време ;) Отивате на място и питате. 100% ти гарантирам че ще си намерите хубави квартирки. Определено ако сте от хората които не обичат калабалъка там ще ви хареса много!

• Автор

Местенцето е Riviera цък

Единствено там успяваме да презаредим батериите, а и е съвсем близо до Варна..

Поради високите цени, там ходят предимно чужденци...уединено е, спокойно, красиво и страшно романтично..

Ти май не ме разбра. Високи цени, близо до големи градове...

Здравей, Всяка година ходим в Китен с приятелите. Изключително спокойно е. Плажа е много чист и спокоен. Да не говорим, че цените са супер народни. По това време има хубави квартири за по 5лв. Има доста семейни хотелчета които много ще ви се зарадват по това време :( Отивате на място и питате. 100% ти гарантирам че ще си намерите хубави квартирки. Определено ако сте от хората които не обичат калабалъка там ще ви хареса много!

Интересна идея. Не знаех, че в Китен се е запазило чисто. Това е добър вариант.

Интересна идея. Не знаех, че в Китен се е запазило чисто. Това е добър вариант.

Също така и Ахтопол,Синеморец,Царево...

Напротив, всяко едно условие, което си задал отговаря на местото, което съм посочила...уденинено, чисто, без дискотеки и силиконки,тихо, идилично, с ежедневни културни мероприятия, подходящо за хора на изкуството...а не беше посочил нищо за цената,ама сега видях, че искате вила или малко семейно хотелче... :clap:

Бунгалата на Арапя са в прекрасно състояние, на брега на морето са и си е доста дивичко. Друг вариант е, ако ви се пътува до плажа с кола, да слезете надолу към южната граница и да спите в някое от малките селца в Странджа планина - Фазаново, Велика, Изгрев, Писменово. Мисля, че някъде бях мярнала хотел във Фазаново. Готиното е, че денем си на плажа а вечер се прибираш да спиш в планината.

• Автор

Бунгалата на Арапя са в прекрасно състояние, на брега на морето са и си е доста дивичко. Друг вариант е, ако ви се пътува до плажа с кола, да слезете надолу към южната граница и да спите в някое от малките селца в Странджа планина - Фазаново, Велика, Изгрев, Писменово. Мисля, че някъде бях мярнала хотел във Фазаново. Готиното е, че денем си на плажа а вечер се прибираш да спиш в планината.

Супер, благодаря за ценните идеи, точно нещо подобно търсим. Също в този регион на ЛС ми предложиха Силистар. Някой бил ли е там, знае ли какви са условията?

И, emmi, в Странджа да имаш конкретни предложения за преспиване на 12 човека?

Супер, благодаря за ценните идеи, точно нещо подобно търсим. Също в този регион на ЛС ми предложиха Силистар. Някой бил ли е там, знае ли какви са условията?

И, emmi, в Странджа да имаш конкретни предложения за преспиване на 12 човека?

погледни товаили товавъв Велика. Тук е за Фазаново. И това също.

Мога да взема телефоните на бунгалата на Арапя. За там гаранция, че народа си прекарва супер весело. Те са в гора съвсем на плажа.

тук има линкове за доста вили във Велика

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

погледни товаили товавъв Велика. Тук е за Фазаново. И това също.

Мога да взема телефоните на бунгалата на Арапя. За там гаранция, че народа си прекарва супер весело. Те са в гора съвсем на плажа.

тук има линкове за доста вили във Велика

Благодаря за линковете, сега разглеждам. Придвижването с автомобил на 12 човека няма да е много лесно, та мисля за нещо покрай моренцето...

Каваците е супер местенце.Можеш да им направиш една разходка с лодка по Ропотамо по между другото

• 9 години по-късно...

Я да изкопая те тая тема. Някой в близките години да е ходил на Арапя? Как е плажът там откъм натоварване, чистота, спокойствие? На бунгала става ли за семейство с чавета? Има ли магазини/кръчми/аптеки в селото?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.