Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows не тръгва

Featured Replies

Здравейте на всички,проблема е че немога да накарам Windows-са да стартира.Зарежда се до стартирането на системата и се рестартира компютъра.Това го прави постояно,пробвах да го преинсталирам но там стигам до форматирането и ми дава някакъв проблем stop 0x0000005,(0x0000003,0x0000001,0x00003000,0xe1225030),нищо не разбирам от това.

Пробвай да го стартираш под SAFE MODE.

Здравейте на всички,проблема е че немога да накарам Windows-са да стартира.Зарежда се до стартирането на системата и се рестартира компютъра.Това го прави постояно,пробвах да го преинсталирам но там стигам до форматирането и ми дава някакъв проблем stop 0x0000005,(0x0000003,0x0000001,0x00003000,0xe1225030),нищо не разбирам от това.

Пробвай да си зададеш въпроса "пълноценно"...

Kaто за начало би ли казал коя версия на Windows използваш?(2000,XP,2003Server,Vista,Windows Server 2008,Windows7)

Сменял ли си скоро хардуер?

С ченгел ли да вадиме отговорите :wors:

Ако не зададеш въпроса точно,как да ти отговорим...

На боб ли да гледаме,на кафе ли?

Ем няма такива ясновидци тука ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Windows XP Professional Service Pack3

Нищо не съм пипал па компютъра

Можеш ли да снимаш екрана с грешката?(Хубава снимка...)

Инфото което даваш не е пълно...Може да има нещо друго по екрана което е полезно.

Провери дали паметта ти е поставена добре,извади я и я постави пак в слотовете внимателно...Не я натискай много силно,че да не я прецакаш :ph34r:

post-248044-1255109801,29_thumb.jpg

здрасти прочетох за проблема ти не знам за какво го използваш уина но врътни един жив диск на линукса да видим дали ще стане нещо ако искаш обади се ще ти обясня за какво става въпрос скаипа ми е biser pantev

здрасти прочетох за проблема ти не знам за какво го използваш уина но врътни един жив диск на линукса да видим дали ще стане нещо ако искаш обади се ще ти обясня за какво става въпрос скаипа ми е biser pantev

Агитираме а? :ph34r:

До автора

Инфо тук http://www.bing.com/search?mkt=bg-bg&q=stop%200x00000051

Това е информация от сайта за поддръжка на M$

Мисля че има проблем с файловата система на диска ти-Повредена е файловата таблица.Няма да се оправи само с форматиране.

Теглиш Hirens Boot CD и изтриваш дял C: с Acronis Disk Director и след това стартираш инсталация на Windows.

Вече не трябва да има проблем-Ако има-Слагай Linux Live CD (Избери някое дистро,препоръчвам PCLinuxOS)спасяваш всичко на флашка и триеш всички дялове на хаддиска през Hirens Boot CD(Acronis Disk Director)

Повярвай ми,ако точно това ти е проблема-Друг начин няма.

Сега се сетих докато се рових,че имах същият проблем преди време с един компютър.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Зареди от инсталационен диск на Уин и виж дали се вижда операционната система през recovery конзолата. Chkdsk /r и като свърши пробваш да заредиш нормално. Като не стане, пробваш repair на старата инсталация пак от инсталационния диск. Ако и това не стане, отново през диска пробваш да форматираш дял C: и да инсталираш наново. И ако тогава не стане, вече ще действаш с 3rd party софтуер, за да изтриеш C: и да инсталираш наново.

• Автор

Агитираме а? :D

До автора

Инфо тук http://www.bing.com/search?mkt=bg-bg&q=stop%200x00000051

Това е информация от сайта за поддръжка на M$

Мисля че има проблем с файловата система на диска ти-Повредена е файловата таблица.Няма да се оправи само с форматиране.

Теглиш Hirens Boot CD и изтриваш дял C: с Acronis Disk Director и след това стартираш инсталация на Windows.

Вече не трябва да има проблем-Ако има-Слагай Linux Live CD (Избери някое дистро,препоръчвам PCLinuxOS)спасяваш всичко на флашка и триеш всички дялове на хаддиска през Hirens Boot CD(Acronis Disk Director)

Повярвай ми,ако точно това ти е проблема-Друг начин няма.

Сега се сетих докато се рових,че имах същият проблем преди време с един компютър.

Благодаря ти за инфото работата се получи, :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.