Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся гаджет за следене на температурата

Featured Replies

Търся гаджет за уиндойс 7, който да показва температурите и оборотите на вентилаторите. Преровил съм около 100 страници и започнах вече да си мисля, че няма такова нещо все още. Гаджет, който да е нещо като спийд фан.

• Автор

Можеш да потърсиш тук.

Сигурно съм много залюхан, ама не можах да се оправя.

http://pcsupport.about.com/od/windowsvista/tp/vistagadgetssu.htm

Смятам че това търсиш ... Малко по - надолу в страницата има с картинки за да видиш как изглежда и линк за изтегляне ... Успех ...

Еверест показва всичко :rolleyes:

• Автор

http://pcsupport.about.com/od/windowsvista/tp/vistagadgetssu.htm

Смятам че това търсиш ... Малко по - надолу в страницата има с картинки за да видиш как изглежда и линк за изтегляне ... Успех ...

Благодаря колега, но точно за температурите не можах да видя наличен. Относно Еверест, да ама трябва да е стартиран постоянно.

Благодаря колега, но точно за температурите не можах да видя наличен. Относно Еверест, да ама трябва да е стартиран постоянно.

http://www.alcpu.com/CoreTemp/addons.html

И аз да използвам темата, също не мога да намеря програма която да показва температурата и напреженията на чипсета.

И аз да използвам темата, също не мога да намеря програма която да показва температурата и напреженията на чипсета.

Everest ?

http://blog.orbmu2k.de/ , влизаш тука , сайта е на немски , ама за основните работи ще се оправиш аконе разбираш езика , намираш Intel Core Series – Sidebar Gadget , това е гаджетче което измерва температурите чрез Ring0 драйвър , като това е единствения гаджет който съм намерил до сега който показва температури без да изисква перманентната работа на някоя друга специализирана темепратурна програма ( everest, coretemp ,hwmonitor , speedfan или други ) , има само един недостатък направена е само за intel core series процесори , работи и на AMD , но е въпрос на късмет спрямо процесора , тествал съм на турион х2 ( тейлър ) и работи , но на новите грифин ядра не сработва

п.с: иначе ако не те бърка да работи перманентно някоя програма , гаджет-а на coretemp е най-добър , програмката позволява да се скрие и от таскбар-а , да работи само в фонов режим , заема много малко ресурси и е коректна при визуализирането ,има и поддържка на офсети ако не ти разпознава правилно tjmax-a , еверест дава най-много информация , вградена подръжка на сайдбар гаджетс , но заема ресурси ако работи постоянно , и при по-ниски времена за опресняване на данните , започва да товари процесора...

• Автор

AccuWeather Дано ти върши работа

Колега това не е ли да показва времето навън.

Колега това не е ли да показва времето навън.

Верно :huh: Моя грешка! Не съв прочел добре мнението ти!

Редактирано от tpetrov92 (преглед на промените)

Ако ползваш мозила файърфокс можеш да използваш ад-он-ите които предлагат. :huh:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=weather&cat=all

Редактирано от zizkata_97 (преглед на промените)

Ако ползваш мозила файърфокс можеш да използваш ад-он-ите които предлагат. :huh:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=weather&cat=all

Абе, човека не иска инструмент за климатичната прогноза.

• Автор

Сигурно няма щом толкова хора търсим и не намираме. Просто питах дали някой е срещал подобно чудо, не е болка за умиране. Благодаря на всички отзовали се.

Сигурно няма щом толкова хора търсим и не намираме. Просто питах дали някой е срещал подобно чудо, не е болка за умиране. Благодаря на всички отзовали се.

виж, то всичко трябва да е стартирано, за да работи. пробвал съм speed fan и още един-два измислени метода и все ми вадеше нереални температури с разлики от по десет градуса я на едното ядро, я на харда. ползвам еверест в момента (да, трябва да е включен, но той се настройва да се стартира със системата, има и настройка при стартиране да се крие сам, влиза си в трея и не те занимава), но това е наистина точна програма. не знам защо търсиш нещо, което ще ти показва глупости. последната му версия на мен ми дърпа около 20 мб рам (какво е това при днешните памети?), мери волтажите, обороти на вентилаторите, натоварване на оперативна памет, ядра, клок... наистина не знам какво не ти допада.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.