Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

LG и LG C12AWR по спецялно - мнения

Featured Replies

интересувам се дали някой ползва този модел и има ли някакви набюдения и впечатленията от неговата работа,тъи като си взех такъв и ми се иска да споделите какво ви е мнението

Здравей, имам модела AW - както го наричат картината и съм много недоволна. Май единственото хубаво на LG е дизайна.Не достига зададената от мен темпаратура и се разправям с всякакви майстори. Оправдават се непрекъснато от сервиза и ми обясняват как нямало части. Уж е гаранционен, а никой нищо не прави за да имам работещ климатик.

Определено следващия ми избора няма да е LG. Дано имаш късмет с твоя

Странно е как така няма части за LG.

Напротив марката има един от най-добрите парт-центрове у нас. По-скоро майче фирмата дето ти го поддържа не знае какво да подменя, затова нея сменяй първо.

Аз лично съм против моделите на LG. При това ги монтирах толкова години...обаче след определен период започнаха да ги правят в турция. Като 1 ви момент тези , които започнаха да идат от там се оказаха без "чек вентил" ( запознатите знаят за какво иде реч ) и в резултат се започнаха мъките ни през зимата ..за лятото си бяха добре. Инверторите им пък бяха много добри докато работеха, обаче спрат ли ...майко мила :P Мога да напиша бая голяма книга... Но сега може да са по добри. Иначе за резервните части - наистина не мисля , че липсват ,колегата е прав просто май фирмата е ...магическа :cool: и за последно : Ти вече си си взел такъв климатик , за какъв дявол ти е сега да питаш добре ли е или зле ?! То урока си го учиш предварително ...сега е вече много късно :angry: Все пак дано се окажеш доволен - има го и този вариант, все пак моето мнение е принципно :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.