Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвери за лаптоп ASUS X50SL

Featured Replies

Здравейте на всички! :ass: Проблемът с wireless-а го разреших, обаче ми се опъна още един друг проблем, който е доста по-сериозен и се постарах сам да го разреша дърпайки съответните драйвери за моя лаптоп, но в крайна сметка нищо не се получи...Моделът, който виждате е описан в заглавието на темата, а марката на wireless network adapter е Atheros AR5008 Wireless Network Adapter, докато мрежовата карта си е SiS191 Ethernet Controller. Надявам се много да ми бъде оказана помощ, тъй като вече ще се побъркам от факта, че не мога да намеря точните му драйвери :( Благодаря много предварително на всички!

Едит: Искам да кажа, че търсих драйвери също и от официалния сайт на ASUS и откъде ли не..и не мога да намеря :( Затова и се обърнах към Вас :)

Редактирано от IcebreakerR (преглед на промените)

Здравейте на всички! :ass: Проблемът с wireless-а го разреших, обаче ми се опъна още един друг проблем, който е доста по-сериозен и се постарах сам да го разреша дърпайки съответните драйвери за моя лаптоп, но в крайна сметка нищо не се получи...Моделът, който виждате е описан в заглавието на темата, а марката на wireless network adapter е Atheros AR5008 Wireless Network Adapter, докато мрежовата карта си е SiS191 Ethernet Controller. Надявам се много да ми бъде оказана помощ, тъй като вече ще се побъркам от факта, че не мога да намеря точните му драйвери :( Благодаря много предварително на всички!

Едит: Искам да кажа, че търсих драйвери също и от официалния сайт на ASUS и откъде ли не..и не мога да намеря :( Затова и се обърнах към Вас :)

Е как да няма драйвери на официялния сайт ето ти линк за драйверите за XP

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

п.п Първо меню избираш Notebook

от второто избираш X50 Series

от третото избираш X50SL

натискаш Search

изкача ти прозорец да си избереш операционната систма за която ти трябват драйвери XP или Vista

натискаш Search излизат всички драйвери за лаптопа

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

http://support.asus.com/download/download.aspx

От тук - изтеглих ги и ги отворих и точно това, което търсиш това пише на драйвърите. Явно те е домързяло да ги пробваш.

• Автор

Благодаря за бързите Ви отговори! Точно това направих, но по време на инсталацията вместо да установи безжичната мрежа ми показва, че трябвало да имам някакъв Wireless Console Utility, който не знам къде да го намеря. Съжалявам, ако въпросите са ми малоумни, но от wireless почти нищо не разбирам :wors: А, за моя настолен компютър се гордея че си инсталирах сам драйвера и си нагласих настройките, ама тука освен настройките за рутера, който да върви добре..не съм слагал нищо ;) Благодаря, все пак ще пробвам ... пък, каквото стане ;)

Аз съм със същия лаптоп и съм с драйверите от сайта на Асус.Всичко е ОК :biggrin:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.