Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разкарам вградените в УИН 7 кодаци

Featured Replies

Та това е въпроса.Искам да махна вградените кодаци на уиндоус 7 защото винаги те се включват ,независимо че съм сложил свой кодек пакет.

Та това е въпроса.Искам да махна вградените кодаци на уиндоус 7 защото винаги те се включват ,независимо че съм сложил свой кодек пакет.

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=89 ...Сложи тези :cool:

От къде го измисли това с вградените кодЕци? Да, има, но тях няма как да ги махнеш, а и няма смисъл. Това са кодеците за wma, wav, интелски.

• Автор

От къде го измисли това с вградените кодЕци? Да, има, но тях няма как да ги махнеш, а и няма смисъл. Това са кодеците за wma, wav, интелски.

нищо не съм си измислил драги,има вградени кодаци-примерно за Н264 който е изключително калпав и не дава да се използват други но аз му намерих цаката

чети тука и не се изказвай не подготвен http://codecguide.com/windows7_preferred_filter_tweaker.htm

нищо не съм си измислил драги,има вградени кодаци-примерно за Н264 който е изключително калпав и не дава да се използват други но аз му намерих цаката

чети тука и не се изказвай не подготвен http://codecguide.co...ter_tweaker.htm

Има някои нещица на Майкрософтските системи за които не можа да се каже лоша дума. Те инвестираха огромни средства, купиха и на готово водещи фирми в тази област и предлагат железни кодеци както за видео така и за аудио. С перфектно качество и малка големина на медийния носител. Бих споменал и Директ хикса за разнообразие и леко встрани от темата. Който е стандарт за игрите и мултимедията. Каквото и да си приказваме. Битката и интересите са много силни, играят големи пари, всеки иска да наложи свои кодеци примерно. За да се придържаме към темата. Вградените по никакъв начин не ти пречат на работата. С елементарни умения можеш да си инсталираш и ползваш други. Отчитай факта съвместимост на крайния продукт. Но да кажеш, че М$ х.264 са калпави е просто несериозно :whist:

• Автор

Има някои нещица на Майкрософтските системи за които не можа да се каже лоша дума. Те инвестираха огромни средства, купиха и на готово водещи фирми в тази област и предлагат железни кодеци както за видео така и за аудио. С перфектно качество и малка големина на медийния носител. Бих споменал и Директ хикса за разнообразие и леко встрани от темата. Който е стандарт за игрите и мултимедията. Каквото и да си приказваме. Битката и интересите са много силни, играят големи пари, всеки иска да наложи свои кодеци примерно. За да се придържаме към темата. Вградените по никакъв начин не ти пречат на работата. С елементарни умения можеш да си инсталираш и ползваш други. Отчитай факта съвместимост на крайния продукт. Но да кажеш, че М$ х.264 са калпави е просто несериозно :whist:

пожелавам ти със здраве да гледаш фул хай дефинишън с микрософтския Н264 кодек :(,аз обаче смятам да ги гледам със

ffmpeg-mt, иначе не мога да отрека че някои от нещицата на микрософт са

добри

Редактирано от Dr.Web (преглед на промените)

пожелавам ти със здраве да гледаш фул хай дефинишън с микрософтския Н264 кодек :P,аз обаче смятам да ги гледам със

ffmpeg-mt, иначе не мога да отрека че някои от нещицата на микрософт са

добри

Ако гледаш наготово свалени филми то си звисим от това как и с какво са направени филмчетата. Ако се занимаваш с видео обработка то не е и проблем да замениш или сложиш каквито си пожелаеш. И да, нямам проблеми с HD и М$ кодека sad.gif Честно казано нямам никакви подобни проблеми ама това си е вече чист спам от моя страна ;)

Аз не мога да разбера защо не използвате свестни плейъри като KMPlayer, GOM, VLC, mplayer? С тях въобще никога повече няма да ви трябват допълнителни кодеци, които да ви "сбозят бозата" до следващия реинстал, освен ако не решите сами да си рипвате или прекодирате филми. А и 4-те си имат много свестни вградени кодеци и страшно много възможности, особено KMPlayer, който почти обезсмисли всички останали програми от този тип за дълги години напред...

Редактирано от SEG_Striker (преглед на промените)

• Автор

Аз не мога да разбера защо не използвате свестни плейъри като KMPlayer, GOM, VLC, mplayer? С тях въобще никога повече няма да ви трябват допълнителни кодеци, които да ви "сбозят бозата" до следващия реинстал, освен ако не решите сами да си рипвате или прекодирате филми. А и 4-те си имат много свестни вградени кодеци и страшно много възможности, особено KMPlayer, който почти обезсмисли всички останали програми от този тип за дълги години напред...

Ами още дълго няма да можеш да разбереш,съжалявам ,но не съм на кеф да обяснявам точно сега какво е ffmpeg-mt и как използва многоядрените процесори...

Както е и да е аз си реших проблема,аи между другото никога не ми се сбозвал уиндоуса от кодаци :)

и аз питам същото. И аз искам да ги махна, но не виждам как. Например, искам да пускам avi през fffdshow по ред причини, които не са важни за темата. При XP/Vista без вградени такива, беше лесно. Но при 7 заради вградените не ми позволява.

и аз питам същото. И аз искам да ги махна, но не виждам как. Например, искам да пускам avi през fffdshow по ред причини, които не са важни за темата. При XP/Vista без вградени такива, беше лесно. Но при 7 заради вградените не ми позволява.

Здравей, явно не си питал чичко Гугъл tongue.gif Аз не съм ги пробвал но звучат приемливо тези предложения - цък и цък Акцентът в тези съвети е главно в използването им на/в WMC. Аз не го/и ползвам тия М$ историйки и подкрепам казаното от SEG_Striker wink.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.