Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно правенето на нова интернет връзка

Featured Replies

Значи преди 1-2 часа си сложих windows 7 Beta версия (не ме питайте защо съм с бета версия) и искам да ви попитам как да си напаравя такава икона каквато е на снимката . Снимката е правена от desktop-а на gig93. Някой ако може да ми обесни как да я извадя тази икона на desktop-a, защото благодарение на нея си пускам интернета (не знам в момента как имам интернет.. също така не съм си въвел ip-тата windows-a автоматично ми е намерило някакви ip-та явно и за това имам интернет.. който не вярва ще му направя screenshot)

Снимката. Както всички знаем трябва да са ми попълнени всички полета с ип-та, за да имам интернет, а при мен са въведени само ДНС сървърите и имам интернет.. всичко това го правя, защото не мога да влизам в замунда, изписва ми 403 Forbidden, а когато можех сам да си пускам интернета, този проблем го нямаше..

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Като включиш кабела то ще си стартира нова връзка(connection) ако трябва даваш next до finish.

Настройките са в control panel/network and internet/network and sharing center/local area connection/properties/internet protocol versin 4 TCP/IPv4/properties

• Автор

Като включиш кабела то ще си стартира нова връзка(connection) ако трябва даваш next до finish.

Настройките са в control panel/network and internet/network and sharing center/local area connection/properties/internet protocol versin 4 TCP/IPv4/properties

eminem_vr ми обесни как става и се оправих, но благодаря все пак за оказаната помощ, най-вече на eminem_vr

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.