Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Decal Converter на български

Featured Replies

здр това ми е първия превод на програма, този превод е на програма за правене на спрейове "Decal Converter" може би няма да ми повярвате че аз съм я превен защото пише че е преведена от "Nick4o" написал съм го така защото трябваше да го кача в един форум в който се пиша Nick4o, и тука предишният ми профил беше ник4о има ми го още седи но му забравих паролата :biggrin: . Ехе то на бг е прикачено :whist:

EDIT: Готово ! Файла е прикачен :wors:Decal Converter bg version form AakTuBeH 3a BaC.zip

Редактирано от AkTuBeH_3a_BaC (преглед на промените)

Последно Dacal или Decal? И е разумно да сложиш поне някакъв линк към оригиналната програма (а и превода го няма)

• 1 месец по-късно...

Decal converter е толкова елементарна. Ти май си правш базици с нас?

здр това ми е първия превод на програма, този превод е на програма за правене на спрейове "Decal Converter" може би няма да ми повярвате че аз съм я превен защото пише че е преведена от "Nick4o" написал съм го така защото трябваше да го кача в един форум в който се пиша Nick4o, и тука предишният ми профил беше ник4о има ми го още седи но му забравих паролата :P . Ехе то на бг е прикачено :)

EDIT: Готово ! Файла е прикачен :)Decal Converter bg version form AakTuBeH 3a BaC.zip

Аз мислех че аз съм неграмотен. ;)

Ако и в превода на програмата имаш толкова много правописни грешки.............по добре се откажи за вбъдеще да превеждаш каквото и да било :nono:

Аз мислех че аз съм неграмотен. :clap:

Ако и в превода на програмата имаш толкова много правописни грешки.............по добре се откажи за вбъдеще да превеждаш каквото и да било :wors:

Извинявам се, ама какъв е този коментар? Човека иска да свърши нещо полезно за много хора, а тук веднага коментар "По-добре се откажи, защото е ужасно". Мислиш ли, че първият превод, на който и да е било голям преводач е бил перфектен? Не мисля. Мисля, че в такива случаи ще е по-добре да се даде съвет как да стане по-добре, а не да се плюе.

Аз поне ще дам два съвета. Ето ги и тях:

За да намалиш броя на правописните грешки използвай програма за проверка на правописа. Ако използваш Miscrosoft Word, инсталирай си ItaEst, безплатна е. Ако използваш OpenOffice.Org, изтегли си речник като добавка от страницата с добавки на OpenOffice.Org.

За да бъде по-добър превода, не бързай. Прочети няколко пъти внимателно това, което си написал и, ако нещо не ти харесва, промени го.

Ако имаш въпроси или нужда от съвет за нещо, пиши ми лични съобщения. Ако мога ще ти отговарям.

Поздрави Bfaf.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.