Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталация на Windows XP

Featured Replies

Здравейте,

При инсталация на Windows XP се появява следния надпис The file alf6ysjy.sys could not be foun. Prees any to continue. Но който и бутон да натисна нищо не се получава. Надписа е на черен екран. Компютъра е гаранционен, но само за хардуера. А според тях проблема е софтуерен.На много компютри съм преинсталирана операционна система, но такъв надпис досега не е излизал. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна. Инсталационните дискове са оригинални. Предварително благодаря.

Здравейте,

При инсталация на Windows XP се появява следния надпис The file alf6ysjy.sys could not be foun. Prees any to continue. Но който и бутон да натисна нищо не се получава. Надписа е на черен екран. Компютъра е гаранционен, но само за хардуера. А според тях проблема е софтуерен.На много компютри съм преинсталирана операционна система, но такъв надпис досега не е излизал. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна. Инсталационните дискове са оригинални. Предварително благодаря.

Името на файла сигурно ли е, че е това ?

Защото няма информация за файл с такова име. А иначе може да се пробва с друго CD/DVD устройство.

• Автор

Името на файла сигурно ли е, че е това ?

Защото няма информация за файл с такова име. А иначе може да се пробва с друго CD/DVD устройство.

Да такова е името. С друго устройство не мога да пробвам, защото има лепенки за гарация. От флаш памет пробвах пак същото т.е. същия надпис излиза. Не зная какво да правя.

Да такова е името. С друго устройство не мога да пробвам, защото има лепенки за гарация. От флаш памет пробвах пак същото т.е. същия надпис излиза. Не зная какво да правя.

Kакъв Windows инсталираш ?

В какъв режим работи твърдия диск ?

• Автор

Kакъв Windows инсталираш ?

В какъв режим работи твърдия диск ?

Инсталирам Windows XP Professional Service Pack 2, но и със Service Pack 3 същата работа. Windows e добър и работи идеално на други компютри. За режима на диска нещо не ми е ясно, къде да видя за режима? Може въпросът да е глупав, но незная какъв е режима. Или по скоро какво се има предвид. А пробвах с Vista същата работа.

Ако не държиш особено на лицензирания софтуер, ти препоръчвам да си дръпнеш от някъде Уиндоус с вградени драйвъри (примерно Windows with integrated Drivers)

Инсталирам Windows XP Professional Service Pack 2, но и със Service Pack 3 същата работа. Windows e добър и работи идеално на други компютри. За режима на диска нещо не ми е ясно, къде да видя за режима? Може въпросът да е глупав, но незная какъв е режима. Или по скоро какво се има предвид. А пробвах с Vista същата работа.

Проверка на очевадното... Фактът че името на файла не се чете и гугъл не намира нищо за него показва, че вероятно има някакъв хардуерен проблем. Може би със СД-то като диск (носител) така и със самото оптично устройство. Всички файлове на един оригинален диск на М$ са много отдавна индексирани от гугъла и останалите. Няма такъв за който да не излезе нещичко. Смени оптичното устройство и/или диска с дистрибуцията. Имал съм няколко току що разпечатани Хориджинални диска на М$, които не се четяха. Печатани в Турция между другото....:wors: Ако пак не иска бутни с някакво лайф СД и изтествай хардуера. Накрая, ако е оптичното устройство примерно проблемяцията да не забравиш един поздрав на юнаците от фирмата :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.