Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с процесор

Featured Replies

От няколко дни нещо му има. Вклучвам компа и процесора си работи на 100% постоянно, а изобщо не го натоварвам, още с пускането е на 100%. Даите някакви мнения. Помогнете . :yanim:

Отвори таск мениджъра и виж кой процес го натоварва!Погледни и в търсачката , мисля че имаше подобни теми!

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

Виста и 7 имат опция да ти работи процесора на макс(когато му зададеш максимум производителност)на мен ми се случи така да отиде сам и без да съм го пипал.

• Автор

Виста и 7 имат опция да ти работи процесора на макс(когато му зададеш максимум производителност)на мен ми се случи така да отиде сам и без да съм го пипал.

Аз съм с ХП, и нищо не съм му правил просто изведнъж така започна да работи. И в таск мениджъра, никой процес не го натоварва. Просто си работи на 100% постоянно :):(

Сканирай за вируси и други гадинки.

Намери си Process Explorer на Sysinternals (MIcrosoft) и виж какво ти товари процесора точно.

Активирай в Task Manager-a опцията View->Show Kernel Times, за да видиш дали самото Windows ядро не товари процесора. Ако това е така пробвай да старитираш в Safe Mode. АКо проблемът го няма преинсталирай всички драйвери, махни временно антивирусните и файруолите, деинсталирай и Daemon Tools ако е инсталиран. Рестартирай и виж дали ще се оправи.

От няколко дни нещо му има. Вклучвам компа и процесора си работи на 100% постоянно, а изобщо не го натоварвам, още с пускането е на 100%. Даите някакви мнения. Помогнете . :cool:

1.опитваш се точно кратко и ясно да обясниш проблема.

2.Операционна система, използван софтуер.

3.точно описание на хардуера.

Най-лесно и бързо ще стане като преинсталираш ОС.Проблема ти е софтуерен лепнал си някоя гадинка.

Темата не е за този раздел.

• 1 месец по-късно...

Проблема не е софтуерен. Аз имам същия проблем и на мен ми работи на 100% и немога да разбера защо. Мисля ,че нещо 7-мицата ми го прецака , сложих ХП и пак продължава в същия дух. Ако някой има идея да каже. Аз утре ще го отворя ще почистя всичко ще сменя пастата на процесора и ако се получи ще постна тук.

Винаги може да се види кой процес товари, но явно човека не знае как да го направи. Понякога такова натоварване се получава вследствие вируси, като антивирусния скенер постоянно се мъчи да извършва проверка и така затормозява системата, дори периодично се наблюдават секундни "забивания". Моя съвет е да се преинсталира Уиндоуса начисто. Ако и тогава не се оправи, да се търси хардуерен проблем.

И аз имах същия проблем докато не преинсталирах уиндоса не се оправи.

• 1 месец по-късно...

Не мога точно да кажа какъв е проблемът. Най - вероятно е защото сте сложили 7-ца. Сега 7-ца в БГ торент тракер няма да намерите. Сиг ще кажете: "Е това не е ли 7 дето го дърпаме?" Отговорът е "не". Това не е 7-ца. Това съ ъпдейти на Vista с променен дизайн ;)

Не мога точно да кажа какъв е проблемът. Най - вероятно е защото сте сложили 7-ца. Сега 7-ца в БГ торент тракер няма да намерите. Сиг ще кажете: "Е това не е ли 7 дето го дърпаме?" Отговорът е "не". Това не е 7-ца. Това съ ъпдейти на Vista с променен дизайн ;)

Значи съм с Виста.И по кво позна.

Не мога точно да кажа какъв е проблемът. Най - вероятно е защото сте сложили 7-ца. Сега 7-ца в БГ торент тракер няма да намерите. Сиг ще кажете: "Е това не е ли 7 дето го дърпаме?" Отговорът е "не". Това не е 7-ца. Това съ ъпдейти на Vista с променен дизайн :wors:

А Windows XP сигурно е, Win 95 със ъпдейти на Win 2000 и със променен дизаин! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.