Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с блутуут

Featured Replies

От доста време проблем ми прави един блуутут. След инсталацията се опитах така да направя връзка с телефона, но нещо не стана. Пускам една песен да се качва и ми се появява следното "Failed to upload the file". Всеки който може да помогне ще съм му много благодарен.

От доста време проблем ми прави един блуутут. След инсталацията се опитах така да направя връзка с телефона, но нещо не стана. Пускам една песен да се качва и ми се появява следното "Failed to upload the file". Всеки който може да помогне ще съм му много благодарен.

Разделът е "Програми - Проблеми и Дискусии".

Коя програма използваш ? За какъв телефон ? С коя операционна система си ?

Пробвай чрез програма. Например "BlueSoleil".

• Автор

Пробвай чрез програма. Например "BlueSoleil".

Точно тази е програмата!

Постави устройството на друг USB изход.

Ако е Уиндоус7 операционната система и "блусолей" не му трябва,има драйвер,който идва с операционната система и работи с много неизвестни блутут пръчки.

""BlueSoleil will run with 2MB Limitation (Amount of data)"" - няма да стане с песента, колкото и да искаш, пробвай с нормални драйвери за XP, просто престанете да слагате bluesoleil, от личен опит само ядове с него. Поздрави на всички.

Ако е Уиндоус7 операционната система и "блусолей" не му трябва,има драйвер,който идва с операционната система и работи с много неизвестни блутут пръчки.

Да, това е от XP SP2 насам... Но пък веднъж сложиш ли BlueSoleil, не съм много сигурен, че само с деинсталация ще се оправят нещата...

Аз съм с Windows XP SP3 и нямам впечатление Windows-a да разпознава Bluetooth устройството, ами си иска допълнителни драйвери, които освен BlueSoleil, ги "доставят" още една, може би две програмки - една има на Toshiba, за друга не се сещам в момента. Но според мен проблема едва ли е до лимитирания размер на файловете - то това може пък и лесно да се провери с някой малък файл, освен това има "хапчета", ако е такъв случая. Нека пича да поясни - че не схванах точно - компа и телефона "виждат" ли се чрез блутута, а пък не могат да обменят, или изобщо не се виждат. Освен това, ако се "виждат", но от телефона към блутута не става трансфера - това по- скоро се дължи на защитна стена, която спира приемането от телефона. Обаче изпращане от компа към телефона трябва да става...

П.С. ползвах около месец и Windows7 - той също искаше драйвери.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Windows XP има вградени драйвери за BlueTooth има програма за получаване/изпращане на файлове по BlueTooth и за BlueTooth PAN и мрежи.

BluSoleil е гадна програма,и тромава отгоре на всичко.Махни BlueSoleil,рестартирай,постави BlueTooth-a,ще ти го разпознае като устройтво и ще ти сложи драйвера,ползвай си програмата,която е в Windows и си свиркай :)

...

Иска си и си ги намира в Windows... Едно уточнение - все пак става дума за малко по-добрите устройства. Има боклучета, които не тръгват с вградените драйвери. От няколко такива в нас, само едно, без марка на него, купено за 10 лева преди година-две, не се разпознава от Windows.

Иска си и си ги намира в Windows... Едно уточнение - все пак става дума за малко по-добрите устройства. Има боклучета, които не тръгват с вградените драйвери. От няколко такива в нас, само едно, без марка на него, купено за 10 лева преди година-две, не се разпознава от Windows.

А моите BlueTooth-ти и двата бяха от 13 лв и двата се разпознаваха като бях на Windows(сега съм с Linux)

Aма то някои дори не знаят,че има и вградени в WIndows и драйвери и програми за BlueTooth :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

""BlueSoleil will run with 2MB Limitation (Amount of data)"" - няма да стане с песента, колкото и да искаш, пробвай с нормални драйвери за XP, просто престанете да слагате bluesoleil, от личен опит само ядове с него. Поздрави на всички.

Аз пък нямам абсолютно никакви проблеми с него. Прехвърлям си по 7-8 MB песни без забележки.

Аз пък нямам абсолютно никакви проблеми с него. Прехвърлям си по 7-8 MB песни без забележки.

Но версията ти е тази дето ти е диска нали?

Знаеш ли, че версията която е на диска с Блутуута ти,работи без лимитации само с точно този BlueTooth.

Опитай да я инсталираш на друг компютър с друг BlueTooth,ще ти излезе проблема с лимитациите.Знам какво говоря,защото съм правил експеримент специално за това :) Двата BlueTooth бяха от различни производители.

По темата-Долу BlueSolei.Не може за нещо което го има интегрирано в Операционната система и е Безплатно-да ти искат пари за такова нещо.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...Не може ...да ти искат пари за такова нещо.

Много правилно - и аз съм за такова отношение към софта :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.